Keflavik Lufthavn. Foto: SuperJet International, Creative Commons.

Keflavik Lufthavn der ligger tæt ved Islands hovedstad Reykjavik, har de senere år oplevet en kraftig stigning i antallet af passagerer. Det har fået lufthavnen til at fremrykke udbygningen af terminalen, så den er klar til at håndtere den forventede tredobling af passagerantallet til 14 millioner i år 2040.

Keflavik Lufthavn – en trædesten på vejen til USA

Det forventes, at Islands vigtigste lufthavn allerede næste år vil blive benyttet af 25 flyselskaber og mere end 6 millioner rejsende – en stigning på 25 procent. Denne kraftige vækst i Keflavik Lufthavn i de senere år skyldes især, at Icelandair har fået succes med at bruge Island som en trædesten mellem Europa og USA. Dette koncept forsøger WOW Air nu at kopiere med ruter til blandt andet Los Angeles, San Francisco, Montreal og Toronto.

Samtidig er Island i sig selv er blevet en populær destination, som tiltrækker nye flyforbindelser fra Europa. Selv de rejsende som blot har en mellemlanding på Island på vejen mod Nordamerika, benytter ofte muligheden for at tage ekstra tid til at besøge nogle af vulkanøens enestående seværdigheder.

Oplev Island med billig billeje i Keflavik Lufthavn

Flyver du til Keflavik Lufthavn er billeje en oplagt mulighed for at komme nemt videre og for at få en oplevelsesrig ferie. Med en lejebil tager det under 45 minutter at køre til Reykjavik, som ligger ved ringvej 1, der går hele vejen rundt om Island. Det tager heller ikke langt tid (25 min) at køre en tur til den berømte Blue Lagoon, hvor du kan slappe af i det varme, mineralske vand.

Læs mere om bilferie på ringvej 1 i Island

I Keflavik Lufthavn finder du biludlejningsselskabernes skranker i ankomsthallen og lejebilerne er parkeret i området umiddelbart øst for terminalbygningen. Blandt udlejerne er de fleste af de store anerkendte udlejere såsom Europcar, Hertz og Budget. De tilbyder dig et bredt udvalg af biltyper, så du frit kan vælge om du for eksempel skal have en firehjulstrækker, der kan køre lidt ud i terrænet eller en lille smart bybil.
Brug søgemaskinen her på siden til at finde den billigste billeje i Keflavik Lufthavn. I søgemaskinen får du hurtigt en oversigt over de aktuelt bedste priser på lejebiler fra de forskellige biludlejningsselskaber i lufthavnen.

Er du på udkig efter en bestemt biltype til din ferie på Island, kan du med fordel bruge filterfunktionen. Denne kan du også bruge til kun at se lejebiler fra udvalgte selskaber.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *