Udsigt fra taget af lufthavnen. Foto: CPH.

Tal for trafikken i årets første kvartal viser, at Københavns Lufthavn (CPH) har fået en god start på 2016. Antallet af passagerer steg med 13,4%, hvilket gør kvartalet til det travleste første kvartal i Københavns Lufthavns historie.

International trafik driver væksten i vejret

Af de 6.106.197 rejsende som benyttede Københavns Lufthavn i årets første kvartal, var især en stigning i de udlandske passagerer med til at drive væksten.

“Vi har haft en meget høj passagervækst i første kvartal. Det skyldes bl.a. at markant flere udenlandske rejsende er fløjet hertil til gavn for den økonomiske vækst i hele Danmark,” siger Thomas Woldbye, adm. direktør, Københavns Lufthavne A/S.

CPH ligger i konstant kamp med de andre europæiske hub-lufthavne om at tiltrække nye ruter og passagerer. Blandt de nyeste ruter fra Danmarks største lufthavn er for eksempel SAS’ nye rute til Boston i USA og Emirates har øget deres kapacitet på ruten til Dubai ved at indsætte verdens største passagerfly Airbus 380.

På det europæiske marked har lavprisselskaberne easyJet og Ryanair været afgørende for væksten med en række nye ruter.

Millioner investeres i lufthavnen

Det er ikke kun nye ruter og fly, som skal give CPH en fordel i konkurrencen med andre europæiske lufthavne. CPH investerede sidste år mere end 1,1 milliarder kr. i lufthavnen og vil også i 2016 fortsætte med blandt andet en udbygning af Terminal 2 og udvidelsen af den centrale sikkerhedskontrol, som skal forbedre forholdene for passagererne.

For mange rejsende er en betingelse for en god rejseoplevelse, at det er nemt at komme videre fra lufthavnen. For dig som har brug for en fleksibel og komfortabel transportløsning, er billeje det oplagte valg.

Bestil billig billeje i Københavns Lufthavn

Næsten uanset hvilken type køretøj du har brug for, kan du leje det i lufthavnen, hvor biludlejningsselskaber som Hertz, Avis og Europcar har et bredt udvalg af alt fra personbiler til minibusser og varevogne.

I København Lufthavn finder du biludlejningsselskaberne centralt i Terminal 3. Her kan du gå direkte helt til udlejningskontoret og leje din bil på stedet. Men Københavns lufthavn anbefaler dog, at du bestiller på forhånd, hvis du vil være sikker på, at de har en ledig bil til dig, eller har du specifikke ønsker til bilen.

Brug søgemaskinen her på siden til at finde og bestille din billeje i Københavns Lufthavn. Så kan du på én gang sammenligne de forskellige selskaber bedste tilbud på netop den type lejebil, du ønsker. Brug eventuelt søgemaskinens filterfunktion til at indsnævre prisoversigten.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *