, Kør gratis til Sverige i en Hertz lejebilDu kan blandt andet køre gratis til den svenske hovedstad. Foto: Botan, Wikimedia Commons.

Skal du billigt til Sverige er billeje oplagt løsning. Er du heldig kan du sågar komme afsted i en gratis lejebil fra Hertz Biludlejning, når selskabet skal have sendt biler retur til udlejningskontorer i Sverige fra Danmark.

Populær ordning

Hertz biludlejning har i to år tilbudt gratis lejebiler efter ‘først til mølle’ princippet på hjemmesiden hertzfreerider.dk i en ordning, som både er til gavn for selskabet og billeje-kunder. Hertz har derfor også netop valgt at udvide ordningen med de gratis lejebiler, så du fremover også har chance for gratis at køre selskabets biler til udlejningskontorer i følgende svenske byer:

• Gøteborg
• Halmstad
• Helsingborg
• Kalmar
• Malmø
• Stockholm

Kenneth Sørensen Tillisch, Fleet Coordinator og Distribution Manager, siger: ”Vi har mange biler og varevogne, der skal retur til det oprindelige kontor, og vi har haft rigtig stor glæde af, at mænd og kvinder i alle aldre vil køre bilerne for os. Chaufførerne slipper for at skulle betale transporten den ene eller begge veje, og vi får hurtigt kørt bilerne det rigtige sted hen.
Der er p.t. 900 chauffører, og for at kunne køre Hertz Freerider biler skal man blot oprette sig på www.hertzfreerider.dk, og det er helt gratis.”

Det er gratis at køre Hertz’ personbiler, minibusser eller varevogne mellem kontorer i Danmark og Sverige, men udgift til evt. bro skal du dog som regel selv betale. Hertz Biludlejning har planer om at udvide ordningen med endnu endnu flere afleveringsbyer i Sverige i løbet af året, da man jævnligt har behov for at få kørt biler retur og hellere vil tilbyde gratis kørsel end at hyre et transportfirma.

Bestil billig billeje i Sverige

Tilbuddet om gratis kørsel i en Hertz lejebil til Sverige kommer med en række betingelser, som blandt andet betyder at du ikke har den normale frihed der følger med billeje. Du skal således for eksempel aflevere bilen inden for et bestemt tidsinterval og du må ikke afvige fra den direkte rute til udlejningskontoret. Hertz skriver da også på deres hjemmeside at ordningen mest er henvendt til “.. studerende, unge og andre, som har lidt ekstra tid.”

Har du brug for billig billeje i Sverige, er der dog heldigvis gode muligheder for at finde mange andre gode tilbud på lejebiler uden disse begrænsninger. I søgemaskinen her på Billeje.info finder du således nemt billig billeje fra Hertz og andre biludlejningsfirmaer i Sverige.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *