Er du heldig, skal der køres en luksusmodel hjem. Foto: Budget Biludlejning.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den skulle være god nok. Hos Budget Biludlejning har du nu mulighed for at få gratis billeje til en ferie eller et weekendophold i både Danmark og udlandet. Ikke blot skal du ikke betale den almindelige pris for billeje, du får sågar tilskud til både brændstof og eventuelle bro- eller vejafgifter.

En win-win situation

Budget Biludlejning tilbyder den gratis billeje i tilfælde, hvor de har behov for at få hentet en lejebil tilbage til den udlejningsstation, den tilhører.

Det er ifølge Budget Biludlejning typisk forretningsfolk, som benytter envejsleje. For at få lejebilen hurtigt hjem igen indfører biludlejningsselskabet nu derfor en transferordning, hvor du som almindelig kunde som regel gratis og med tilskud til både flybillet, brændstof og eventuelle bro- eller vejafgifter kan hente lejebiler hjem – et tilbud som gælder både inden- og udenlands.

”Det koster ca. det samme for os at hente en lejebil hjem på en autotransporter som at lade en kunde hente bilen. Og så vil vi helst gøre en masse danskere glade ved at give dem muligheden”, siger Kasper Gjedsted, adm. direktør for Budget Biludlejning i Danmark.

Billig ferie eller prøvekørsel

Tilbuddet er en oplagt chance for at komme på en billig bilferie i Europa, eller måske bare krydse Danmark billigt. Eftersom alle Budgets lejebiler indgår i transferordningen, kan det desuden en mulighed for at prøvekøre en af de helt nye bilmodeller, måske endda en fra et luksusbrand som BMW eller Audi.

For at sikre dig en af de gratis lejebiler i både Danmark og Europa skal du ‘like’ Budget Biludlejnings Facebook-profil, som du finder her

Bestil billeje billeje online

Mens de gratis lejebiler tildeles efter først-til-mølle princippet og nok vil være svære at få fingre i. Der gælder desuden en række betingelser for at benytte tilbuddet om de gratis lejebiler, som kan gøre det vanskeligt at forene det med ønsket om en fleksibel bilferie. Du kan således for eksempel ikke regne med at få lov til at lave mange svinkeærinder på din vej fra opsamlingssted til udlejningsstationen. I skrivende stund ser det desuden ud til, at der primært tilbydes “Gratis transfer” mellem udlejningsstationer i Danmark.

I søgemaskinen her på Billeje.info kan du til gengæld altid finde om ikke gratis så den billigste billeje lige præcis, når du har brug for billeje – både i Danmark og resten af verden. I samarbejde med en af de førende formidlere af billeje, CarTrawler, finder søgemaskinen således hurtigt priser på billeje i hele verdenen, så du nemt finder den laveste pris på netop den lejebil, som passer bedst til dine ønsker.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *