Billig billeje i SydvietnamBåd tur på Mekong floden i Vietnam - Oplev Vietnam med billeje fra Billeje.info

En rejse til Vietnam kan byde på mange forskellige oplevelser. Rejser du til Ho Chi Minh vil du blive mødt af en storby med højhuse og travle gader. Som kontrast kan man tage på udflugt på Mekong floden, hvor naturen og stilheden hersker. De lokale bruger floden til at transportere dem selv og deres afgrøder. Det er ikke kun omkring Mekong floden at naturen er smuk, i næsten hele Vietnam vil man blive mødt af vidunderlig natur som man sent vil glemme.

Oplev Vietnam med udlejningsbil

Rejser du til byen Nha Tang, vil du finde mange spændende attraktioner. Byen er hyggelig og mere “lokal” end storbyen Ho Chi Minh. Med en udlejningsbil vil man have mulighed for at opleve nogle af de mange flotte templer som ligger i Vietnam. I templerne vil man kunne se store Buddhaer og de orange klædte munke. Maden i Vietnam er helt fantastisk og man kan undre sig over at den ikke er mere populær herhjemme. Vietnam er en stor størrelse og med udlejningsbil vil man lettere kunne udforske landet.

Se nedenstående fotos og få inspiration til en bilferie i Vietnam.

Billig billeje i Vietnam

Huse Langs Mekong floden – Oplev Vietnam med billeje fra billeje.info

Billig billeje i Vietnam

Lokal kvinde i Vietnam

Billig billeje i Vietnam

Tempel Ankor i Vietnam

Billig billeje i Vietnam

Tempel i Vietnam

Bilferie i Vietnam

På billeje.info kan du læse mere om bilferie i Vietnam og andre lande i verden. Find inspiration i vores guider om bilfeie og få gode tips til seværdigheder du kan besøge med lejebil.

Inspiration til bilferie

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *