Billig billeje på BorneoEt af de traditionele langhuse på Borneo - oplev Borneo med billeje fra Billeje.info

Rejser man til verdens tredjestørste ø, Borneo vil man få en oplevelse for livet. Den store ø har et behageligt tropisk klima og er kendt for sin frodige vegetation, der omfatter nogle af verdens største regnskovsområder. Hvis man har set et dyreprogram om orangutanger i fjernsynet, vil man helst sikkert have støt på Borneo. Borneo har nemlig en stor bestand af de orange aber og rejser man til Borneo vil man kunne komme helt tæt på dem.

Oplev Borneo med udlejningsbil

Det er dog ikke kun orangutanger man kan komme til at se på Borneo. Det vilde dyreliv omfatter blandt andet elefanter, leoparder, næsehorn, næseaber og pytonslanger. Med en udlejningsbil vil du have mulighed for selv at køre rundt på den store ø og udforske Borneo i eget tempo. Skulle man være interesseret i dykning, er man også kommet til det rigtige sted. Vandet omkring Borneo har de perfekte forhold for dykning og der er nogle af verdens smukkeste koralrev, samt et rigt dyreliv.

Borneo en del af Malaysia, Brunei og Indonesien

Øen Borneo er opdelt mellem landene Malaysia, Brunei og Indonesien. Størstedel af Borneo er Indonesisk og er opdelt i fire provinser, Øst-Kalimantan, Syd-Kalimantan, Vest-Kalimantan og Central-Kalimantan. I den nordlige del af Borneo finder man de to malaysiske delstater Sabah og Sarawak, samt øen Labuan og midt på nordkysten ligger det lille, selvstændige sultanat Brunei.

Se nedenstående fotos og få inspiration til en bilferie på Borneo.

Billig billeje på Borneo

Borneo er kendt for deres orangutanger – oplev Borneo med billeje fra billeje.info

Billig billeje på Borneo

Palmehytter på sandstranden på Borneo – udforsk Borneo med billeje fra billeje.info

Billig billeje på Borneo

Sandstrand på Borneo – oplev Borneo med billeje fra billeje.info

Billig billeje på Borneo

Vandet omkring Borneo er perfekt til dykning – oplev Borneo med billeje på billeje.info

Bilferie på Borneo

På billeje.info kan du læse mere om bilferie på Borneo og andre lande i verden. Find inspiration i vores guider om bilfeie og få gode tips til seværdigheder du kan besøge med lejebil.

Inspiration til bilferie

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *