Få af os har råd til at køre i en luksusbil til daglig, men skal du på rejse i udlandet, har du mange steder mulighed for at leje en fed bil til rimelige penge. Det gælder både hos de større og kendte biludlejningsselskaber samt hos mere specialiserede firmaer, der udelukkende har dyre luksusbiler i sortimentet.

Selvom du kan leje luksusbiler mange steder i verden, er det naturligvis mest oplagt de steder, hvor hurtige og luksuriøse biler ikke er udsat for samme kraftige beskatning, som vi kender fra Danmark. USA er for eksempel et godt sted at leje en bil, der måske er lidt sjovere eller komfortabel, end den du er vant til hjemmefra.

Hvilke bilmærker kan du leje?

Hvad skal til, før man taler om en luksusbil? Det varierer selvfølgelig fra person til person. For nogle  feinschmeckere er det kun rigtigt dyre biler, der kun produceres i et begrænset antal eksemplarer, som tæller. For andre er en Audi eller en BMW indbegrebet af en luksusbil.

Flere af de store biludlejningsselskaber har særlige afdelinger for luksusbiler og sportsvogne. Avis har for eksempel deres Avis Prestige-program, hvor de i udvalgte lande tilbyder Aston Martin, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Maserati, Porsche, luksusmodeller af Merceds, Audi, BMW og så videre.

Også Enterprise og Thrifty har den slags programmer, og specielt i USA kan du ofte få et virkeligt godt tilbud. Desuden er mange af de helt “almindelige” amerikanske biler ret luksusagtige set med danske øjne. På grund af de høje danske afgifter og skatter på biler, får vi nemlig ofte kun de skrabede modeller her til landet. Og biler, der bliver anset for uøkonomiske eller “benzinslugere”, er ekstremt dyre i Danmark, mens en Ford Mustang langt fra er noget særsyn som udlejningsbil i USA. Det kunne også være en Cadillac DTS, Lincoln Towncar eller lignende.

Sådan lejer du en luksusbil

Du kan naturligvis nemt finde en luksusbil til leje her på billeje.info – endda til den bedste pris. Vælg blot Luksus eller Premium under bilklasse. Så får du en hurtig oversigt over udvalget på den valgte destination.

Søgemaskinen, som stilles til rådighed af CarTrawler, finder de bedste tilbud på alle slags lejebiler i alle større lufthavne og byer. Typisk er udvalget af luksuriøse lejebiler størst hos udlejningskontorerne i lufthavne.

Vær opmærksom på, at hvis du er på udkig efter en køreoplevelse ud over det sædvanlige i Danmark, kan udvalget være afhængigt af om du er udlandsdansker. På grund af afgiftssystemet på biler tilbyder nogle biludlejere således kun deres fulde sortiment af luksusbiler til udlandsdanskere.

Lej en luksus bil i alverdens lufthavne

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder
 1. Kaj Overgaard
  Kaj Overgaard says:

  Jeg ville gerne her læse om selve lejeaftalen.

  Jeg savner en gennemgang af leje betingelser, og jeg ved af egen erfaring at det er noget besværligt. Og når jeg som gammel jurist ofte har bøvl med dette, hvordan er det så for andre. I Italien taler de ikke gerne andet end Italiensk.

  Jeg tænker en gennemgang af kontrakten med Italienske ord, og for andre alnde det samme..

  Leje prisen
  Forsikring
  Selvrisiko og
  eventuelt forsikring for selvrisikoen (er ofte dækket af rejseforsikringen, og derfor unødig)

  Venligst

  Kaj Overgaard

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *