Få danskere har råd til at køre luksusbil til daglig, men er du på rejse i udlandet har du mange steder mulighed for at leje end fed bil. Både gennem de fleste større og kendte biludlejningsselskaber og hos mere specialiserede firmaer, der udelukkende har de dyre luksusbiler på programmet.

Selvom du kan leje luksusbiler de fleste steder i verden, giver det mest mening de steder, hvor hurtige og flotte biler ikke er belagt med så voldsomme afgifter, som vi kender fra Danmark. USA er et godt sted at leje en bil, der måske er lidt sjovere, end den man er vant til hjemmefra.

Hvad der skal til, før man taler om en luksusbil varierer selvfølgelig fra person til person. For nogle skal man helt op i den rigtig dyre ende. For andre er en Audi eller en BMW en luksusbil.

Nogle af de store billejeselskaber har specielle afdelinger for luksusbiler. Avis har for eksempel Avis Prestige-programmet, hvor de tilbyder Aston Martin, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Maserati, Porsche, luksusmodeller af Merceds, Audi, BMW og så videre.

Også Enterprise og Thrifty har den slags programmer, og i USA kan man virkelig få en god handel. På den anden side er mange helt “almindelige” amerikanske biler ret luksusagtige set med danske øjne. På grund af de høje danske afgifter og skatter på biler, får vi nemlig ofte de skrabede modeller her i landet. Og biler, der bliver anset for uøkonomiske eller “benzinslugere”, er ekstremt dyre i Danmark, mens en Ford Mustang langt fra er noget særsyn som udlejningsbil i USA. Det kunne også være Cadillac DTS, Lincoln Towncar eller lignende.

Du kan naturligvis altid sagtens finde en luksusbil til billeje her på billeje.info – endda til den bedste pris. Vælg bare Luksus / Premium under “Bilgruppe:”.

Lej en luksus bil i alverdens lufthavne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *