Audi

AudiI 1932 sluttede Audi sig sammen med tre andre tyske bilproducenter og dannede Auto Union. Det velkendte logo er fire ringe, der repræsenterer producenterne Audi, Horch, DKW og Wanderer.

Audi er en af verdens førende producenter af eksklusive og teknologisk fremsynede biler, som efterspørges for deres kvalitet ikke blot på det hjemmelige marked i Europa, men i stigende grad også er et af de mest eftertragtede prestige bilmærker på de nye vigtige bilmarkeder i Kina og Indien.

Billig billeje med Audi

Audi – sammenlign priser på billeje og lej en billig Audi på BillejeInfo. Foto: FotoSleuth

De fire ringe i Audi’s logo symboliserer, at det oprindelige Audi i 1932 dannede Auto Unio AG ved sammenlægning med tre andre uafhængige tyske bilproducenter. Audi Group, som nu også inkluderer Lamborghini, ejes i dag af Volkswagen AG, hvor Audi Group er anerkendt for at lave biler med innovative løsninger i design og teknik.

Fremskridt gennem teknologi

Siden de tidligere 1990’ere har Audi gradvist skiftet deres fokus mod at producere mere eksklusive bilmodeller, og tage markedsandele fra blandt andet Mercedes-Benz og BMW. Ifølge Audi selv er selskabets ambition da også at skabe banebrydende bilkoncepter, hvilket Audi’s kendte slogan “Vorsprung durch Technik” understreger.

Fakta om Audi

  • Grundlagt: 1910 Zwickau, Tyskland
  • Moderselskab: Volkswagen
  • Hovedsæde: Ingolstadt, Tyskland, hvor hovedparten af Audi’s bilproduktion finder sted.
  • Ansatte: 62.800 (2011)

Læs mere om Audi på bilproducentens officielle danske hjemmeside her

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!