Tysklands største flyselskab og Europcar, et af Europas førende biludlejningsselskaber, har således netop underskrevet en aftale, der skal gøre det nemmere at kombinere flyrejse og billeje.

Samarbejde til gavn for kunderne?

Europcar hører med en flåde på over 300.000 biler fordelt på mere end 140 lande til blandt verdens største biludlejningsselskaber. Det er da også en af de udlejere, man næsten altid finder i lufthavnen. Det har derfor ligget lige for, at Europcar skulle etablere et samarbejde med et stort flyselskab som Lufthansa.

Det er ikke første gang, at man ser at en biludlejer og et flyselskab går sammen. Det er således efterhånden mere reglen end undtagelsen, at man ser denne slags partnerskaber. I praksis betyder det, at man som kunde så i bestillingsprocessen bliver opfordret til at booke en lejebil sammen med sin flyrejse. Hvilket umiddelbart jo er nemt og – ifølge flyselskabet – billigst.

Som vi tidligere har berettet her på Billeje.info, skal man dog tænke sig om inden man vælger at bestille sin lejebil hos flyselskabet. Da man kun præsenteres for lejebiler fra ét bestemt biludlejningsselskab, i dette tilfælde Europcar, risikerer man nemlig at gå glip af bedre tilbud fra andre udlejere i lufthavnen.

Skal jeg bestille billeje gennem flyselskabet?

Find den billigste lejebil i lufthavnen

Vil du være sikker på at finde den billigste pris på billeje i lufthavnen og samtidig have det største udvalg af biltyper? Så bør du bruge en søgemaskine, som indhenter lejepriser fra alle biludlejningsselskaberne – ikke kun det ene selskab, som flyselskabet samarbejder med.

En af de mest anerkendte billeje-søgemaskiner er fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden. Her kan du nemt og hurtigt sammenligne priser på netop den type bil, du har brug for fra Avis, Europcar, Hertz, Sixt og alle de andre kendte udlejere. Du kan eventuelt bruge filterfunktionen til at præcisere din søgning efter biltype eller udlejningsfirma.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *