I USA oplever biludlejerne en stigende interesse for luksusbiler og sportsvogne, som ofte ikke er meget dyrere at leje end en stor sedan. Selv USAs største biludlejningsfirma, Enterprise Rent-a-Car, som ellers normalt fokuserer mest på billige lejebiler, tilbyder nu deres kunder “eksotiske lejebiler” i seks stater. Ligeledes har den anden største biludlejer i USA, Hertz Biludlejning, oplevet en stigning i udlejningen af luksusbiler på 15 procent mellem 2011 og 2012. Du kan læse meget mere om leje af sportsvogne i USA her på Billeje.info, læs f.eks indlægget lej en sportsvogn hos Hertz biludlejning

https://www.flickr.com/people/gfreeman23/

Porsche Panamera, en af de luksusbiler blandt andre Hertz tilbyder i USA. Foto: Axion23

 

Trods stigningen i udlejningen af luksusbiler i USA tilpasser biludlejningsfirmaerne udbuddet til at matche de områder, som typisk efterspørger lejebiler i de højere klasser. Ifølge The wall Street Journal er det således for eksempel især i det sydlige Californien og Florida, du har mulighed for at leje dig til en køreoplevelse ud over det sædvanelige.

Hvor man normalt reservere en lejebil i en bestemt klasse, og så først ved udleveringen finder ud af hvilken specifik bilmodel, der er tilgængelig på dagen, vil man vil reservation af luksusbiler og sportsvogne have mulighed for at reserverer en bestemt bilmodel. Priserne vil naturligvis variere en del alt efter hvor eksklusiv en bil du ønsker at leje, men en Mercedes GL450 SUV kan typisk lejes fra knap 1.000 kr. pr. dag, mens du skal af med omkring det dobbelt for at køre afsted i en Porsche Panamera.

Ligesom ved “almindelige” lejebiler er det dog ofte muligt at finde specielle tilbud på leje af luksusbiler, som gør det endnu mere fristende at benytte en rejse i USA til at udleve drømmen om at køre en luksusbil. Selv hvis det blot er for én dag eller to.

Stjernerne benytter billeje

I Los Angeles lufthavn fristes mange billeje-kunder til at opgradere deres lejebiler, når de ser Enterprise Rent-a-Car’s udstilling af luksusbiler. “Jeg tror ikke folk er klar over, at de kan leje disse biler,” siger en talsmand fra Enterprise.

Selv Hollywood-stjerner kan fristes af luksus-lejebiler, og til den netop overstået Oscar-uddeling var omkring 30 Cadillac Escalades således udlejet til at fragte stjerner til ceremonien med stil.

Bestil billeje i USA online

Uanset om du ser billeje i USA som en mulighed for at afprøve en luksusbil eller blot ønsker at finde den bedste lejbil til pengene, er det en god ide at reservere din lejebil før ankomsten til USA. I søgemaskinen her på Billeje.info finder du priser på lejebiler af alle typer fra en lang række biludlejningsfirmaer i byer og lufthavne i USA. Langt de fleste steder i USA er det næsten uundværligt at have sin egen bil, og med en lejebil har du desuden friheden til at lægge din helt egen rejseplan.

Se alle destinationer og informationer om billeje i USA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *