München Lufthavn. Foto: Craig Wyzik, Creative Commons.

München Lufthavn kan næste forår indvie en ny termial, som vil forøge lufthavnens kapacitet med 11 millioner passagerer årligt. Den nye terminal er ifølge ledelsen vigtig for fastholde lufthavnens position, som en af de førende i Europa.

Europas første femstjernede lufthavn

Det er 3 år og 2 måneder siden, at man påbegyndte bygningen af den nye terminal i München Lufthavn, og nu føler ledelsen sig sikker på kunne slå dørene op til april 2016.

Den nye terminal, som får 27 gates, er en såkaldt satellit-terminal og får ikke direkte offentlig adgang udefra. I stedet skal check-in og sikkerhedstjek fortsat ske i Terminal 2, hvorefter passagererne vil blive transporteret med en undergrundsbane til den nye terminal.

Ifølge Dr. Michael Kerkloh, direktør for Flughafen München Gmbh (FMG), vil den nye terminal “løfte München Lufthavn til et nyt niveau, både kvantitativt og kvalitativt”. Lufthavnen er i forvejen kendt som en af de bedste i Europa og modtog blandt andet som den første en femstjernet bedømmelse af Skytrax.

München Lufthavn lufthavn er en vigtig base for især Lufthansa, som er også er en af ejerne af den nye terminal.

Du kan finde flere informationer om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Bestil billig billeje i München Lufthavn

Hvad enten du ønsker at udforske de mange seværdigheder i München by eller eventuelt rejse videre til andre dele af Bayern, er det nemmest med en lejebil.

I søgemaskinen her på siden kan du nemt finde den billigste billeje i München Lufthavn (lufthavnskode: MUC). Søgemaskinen giver dig hurtigt en oversigt over alle priser på lejebiler fra en lang række store og små biludlejningsfirmaer i Tyskland.

Du kan med fordel bruge søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *