Glasgow Airport (lufthavnskode: GLA) ligger omkring 11 km fra bymidten. Foto: Paisley Scotland, Creative Commons.

I dag åbner et nyt billeje-center i Glasgow Lufthavn, som vil gøre det nemmere at være billejekunde i den skotske lufthavn.

Biludlejningsfirmaer samles

Glasgow Lufthavn kunne sidste år fejre 50 års jubilæum i god stil med en vækst i antallet af passagerer på 7,5 procent. En del af de i alt 9,4 millioner passagerer, som benyttede lufthavnen i 2016, blev uden tvivl tiltrukket af de 25 nye ruter dette år.

Det stigende antal rejsende har de senere år givet flaskehalsproblemer ved lufthavnens drop-off område. Et større udvidelsesprojekt har derfor været undervejs for at få trafikken til at flyde bedre i forbindelse med afhentning og aflevering af passagerer.

Samtidig har lufthavnen investeret £4 millioner i at samle alle biludlejningsfirmaerne i et center, som ligger lige ved terminal 2. I det nye center vil du fremover finde udlejere som Avis, Budget, Hertz, Europcar, Enterprise og Dollar/Thrifty side om side.

Terminal 2 som benyttes lavprisflyselskaber som Jet2 og Ryanair, ligger kun få minutters gang fra lufthavens hovedterminal.

Du kan finde mere information om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Bestil billig billeje i Glaskow Lufthavn

Skal du besøge Skotlands største by eller udforske den vestlige del af landet, er Glasgow Lufthavn det naturlige udgangspunkt. Husk at det som regel er muligt at aflevere din lejebil et andet sted i Skotland, eller endda at køre sydpå til England.

Det anbefales at booke sin lejebil hjemmefra, så du er sikker på at der er en ledig bil af den ønskede type. Bruger du søgemaskinen her på siden til at sammenligne priser fra de forskellige biludlejningsfirmaer i lufthavnen, er du desuden sikker på at få det bedste tilbud.

Har du spørgsmål om biludlejning? Så start med at tage et kig i vores FAQ om billeje, hvor du finder svar på alle de mest almindelige spørgsmål om at leje bil.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *