Den nye Ford GT. Foto: Ford Motor Company, Creative Commons.

Som vi tidligere har beskrevet her på Billeje.info, har der været stor rift om den nye Ford GT, som kun produceres i 1000 eksemplar. To af de nye supersportsvogne kommer på danske hænder, hvor den tidligere racerkører Jason Watt er en af de udvalgte.

6.500 håbefulde ansøgere til stærk sportsvogn

Ford har via en ansøgningsproces fundet frem til de helt rette ejere af deres kommende stærke sportsvogn med mere end 600 hk. Udvælgelsen har været hård, da der kun vil blive produceret 1000 biler de næste fire år.

Ifølge Ford kan de heldige købere se frem til at sætte sig bag rattet i en Ford GT med en højtydende sekscylindret 3,5-liters EcoBoost-motor med forventet over 600 hk og et karrosseri i letvægtsmaterialet kulfiber.

Med det lave produktionstal kunne den nye Ford GT nemt gå hen blive et samleobjekt, der bliver gemt væk i en garage. Det er dog ikke hvad den amerikanske bilfabrikant selv ønsker, og i udvælgelsen af potentielle købere verden over har man derfor lagt særlig vægt på intentionen om aktivt at bruge superbilen på veje og baner.

Jason Watt lover da også, at danskerne får rig lejlighed til at se i hvert fald den ene af de to Ford GT på dansk jord.

”Jeg føler mig virkelig privilegeret over, at jeg er blevet udvalgt til at blive ejer af den nye Ford GT. Jeg tror, jeg falder rigtig godt ind i den idé, Ford har med den nye GT. At den skal ud at køre på vejene, at folk skal se den. Med mig kan Ford være sikker på, at en hel del danskere får chancen for at få en tur i den, for jeg stiller selvfølgelig op til Sportscar Event for at støtte det gode formål med bilen”, fortæller Jason Watt.

Ford starter produktionen af den nye “superbil” i slutningen af 2016.

Du kan finde mere om de tekniske specifikationer på den legendariske sportsvogn på www.FordGT.com

jason watt

Jason Watt er en af de kommende Ford GT-ejere. Foto: Michelle Francati, Creative Commons.

Prøv en sportsvogn med billeje

Går du med en drøm om at køre i en sportsvogn? Du behøver ikke finde den store tegnebog frem for at udleve drømmen. Adskillige biludlejningsfirmaer rundt om i verden såsom Avis, Hertz og Sixt tilbyder nu til dags et udvalg af eksklusive biler under forskellige navne – heriblandt ofte nogle af de mest berømte sportsvogne.

Avis Biludlejning klar med drømmebiler i Danmark

Prisen for at leje en eksklusiv bil vil naturligvis være højere end ved normal billeje. Til gengæld er der næsten garanti for at det bliver en køreoplevelse, du sent vil glemme.

Udlejning af eksklusive biler er blevet populært de senere år. Nogle benytter muligheden for at sætte prikken over i’et på en særlig dag, f.eks. et bryllup, mens andre udnytter lave priser på billeje i udlandet til at udleve en gammel drengedrøm om at tage på en USA-roadtrip i en ægte muskelbil.

Find den billigste lejebil

Hvad enten du er på udkig efter en unik køreoplevelse eller blot ønsker at finde den billigste lejebil, kan du med fordel benytte søgemaskinen øverst på denne side.

I søgemaskinen fra CarTrawler finder du nemt og hurtigt de billigste priser på billeje i Danmark og resten af verden fra en lang række store og små biludlejningsfirmaer. Brug eventuelt søgemaskinens filterfunktion, hvis du kun vil se biler i en bestemt kategori eller tilbud fra et bestemt firma.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *