PoleStar

Den grønne bølge skyller i disse år ind over bilbranchen, hvor flere og flere producenter har annonceret, at de inden for en overskuelig årrække helt udfaser deres fossil-biler. I takt med at elbilerne får bedre rækkevidde, og at netværket af ladestationer bliver mere finmasket, har biludlejningsselskaberne også taget de nye, mere miljøvenlige elbiler til sig.

Hertz Biludlejning udvider for eksempel i disse dage deres flåde den første levering af de svensk producerede Polestar-elbiler. Der er i første omgang tale om den prisbelønnede model Polestar 2, der er en direkte konkurrent til Tesla Model 3 og blandt de syv finalister til Årets Bil i Danmark 2022. Går du selv med tanker om at udskifte din benzin- eller diseldrevne bil med en Polestar eller anden model? Så er det oplagt at leje en elbil nogle dage for at teste om, den passer til dine behov.

En af de største enkeltordrer på elbiler nogensinde

Da Hertz og Polestar i foråret annoncerede deres partnerskab, som indebærer, at Polestar de kommende fem år skal levere 65.000 biler til den globale biludlejningsgigant, var det de af de største enkeltordrer på elbiler nogensinde. I den seneste pressemeddelelse fremgår det ikke, hvor mange elbiler den første levering omfatter, men der vil nok uden tvivl være efterspørgsel på dem fra kunderne.

Hos den svensk producent er man da også godt tilfreds med, at man i form af el-lejebiler nu kan nå ud til endnu flere potentielle kunder:

“Vores partnerskab med Hertz er en spændende milepæl, der bidrager til at accelerere væksten yderligere og giver mulighed for, at et betydeligt antal potentielle nye kunder kan opleve en elbil for første gang, og det bliver en Polestar,” siger Thomas Ingenlath, CEO for Polestar.

Flere spændende leje-elbiler at vælge mellem

Trods billigere afgifter er en elbil stadig en stor investering. For mange vil det desuden være første gang, de køber en ren elbil. Med billeje har du mulighed for at afsøge markedet og for eventuelt at køre nogle testture for at afgøre om det er den rette løsning til dine transportbehov i dagligdagen. Udvalget af elbiler, du kan leje, vil kun blive større og større de kommende år.

Aftalen mellem Polestar og Hertz Biludlejning inkluderer således også kommende Polestar-modeller som f.eks. SUV Polestar 3 samt Polestar 1, den elektriske performance-hybrid. Hertz lavede desuden sidste år ligeledes en stor ordre på Tesla-lejebiler. Det er desuden ikke kun hos Hertz, at flåden nu inkluderer hybrid- og elbiler. Flere af de andre store konkurrerende biludlejningsfirmaer som Europcar, Sixt og Enterpriser tilbyder også det miljøvenlige alternativ fra deres udlejningsstationer rundt om i verden.

På langfart i en lejet elbil?

Der er mange fordele ved at elektriske biler, men indtil nu har deres achilleshæl været batteriets kapacitet eller med andre ord rækkevidden mellem opladninger. Polestar oplyser, at deres model 2 har en WLTP-certificeret rækkevidde på mellem 474 og 542 km afhængigt af motortype. I praksis vil dette tal være noget lavere ved almindeligt brug, da WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure) rækkevidden måles ved en gennemsnitshastighed på 48 km/t i sommertemperaturer.

Det vil stadig kræve omhyggelig planlægning for eksempel at tage på en lang kør-selv-ferie ned gennem Europa i en elbil. Men efterhånden som netværket af ladestationer de kommende år bliver mere finmasket, bliver det dog en stadig mere realistisk mulighed. Senest har Tesla for eksempel åbnet op for, at også elbiler fra andre fabrikanter kan benytte deres lynladere.

Bestil en billig lejebil online

Uanset om du ønsker at leje en elbil eller en mere “almindelig” lejebil, kan du med fordel gøre det i søgemaskinen her på siden. Her kan du med én søgning nemt sammenligne priser på lejebiler fra Hertz med alle de andre store biludlejningsfirmaer samt mindre udlejere.

I denne tid, hvor der er global mangel på billige lejebiler, har du størst chance for at finde et godt tilbud, hvis du er ude i rigtig god tid. Men selv hvis du står og skal bruge en lejebil om kort tid, er det altid værd at sammenligne priser med søgemaskinen, inden du booker.

Reserverer du en lejebil igennem CarTrawler, som står bag søgemaskinen her på Billeje.info, kan du roligt bestille i god tid for rejsen. I de fleste tilfælde er det nemlig gratis at afbestille din billeje helt indtil 48 timer inden afhentning, hvis du har bestilt din billeje mere end 4-5 måneder inden afhentning. Du kan se, hvilke betingelser for afbestilling der gælder for lejebilen, inden du afslutter din bestilling.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *