Bestil billig billeje i Københavns Lufthavn på Billeje.info. Foto: Pascal Terjan

Københavns Lufthavn har bygget et helt nyt biludlejningscenter i parkeringshuset P1. Det er fremover her du både skal afhente og aflevere din lejebil.

Åbningstilbud hos Avis Biludlejning

Blandt andet Avis Biludlejning har allerede indtaget de nye flotte lokaler i P1 på Lufthavnsboulevarden 2. Selvom Avis og de andre udlejere nu er i den anden ende af lufthavnen, vil man som kunde opleve en hurtigere process, når man skal have sin bil.

“Tidligere skulle vores kunder først henvende sig ved AVIS-skranken i Lufthavnens Terminal 3 for at få papirarbejdet på plads og nøglerne til bilen udleveret. Herefter skulle de afsted for at finde bilen i det område, hvor udlejningsbilerne var parkeret. Fremover skal kunderne blot springe på lufthavnens gratis shuttle-bus, som kører dem direkte til P1. Her venter vores stab af servicemedarbejdere med de nødvendige dokumenter og guider derefter kunden direkte hen til den ventende bil, som står parkeret under samme tag,” fortæller Lars Dissing, Commercial Director for AVIS i Danmark, Norge og Sverige, til Business.dk.

Fremover vil du derfor hurtigere være ude på vejene end tidligere, når du vælger at fortsætte din rejse med billeje. Lufthavnens shuttle-busser til biludlejningscenter i P1 afgår hvert. 10. minut fra Terminal 2 og 3.

Avis har valg at fejre åbningen af deres nye udlejningsstation i Københavns Lufthavn med et åbningstilbud, hvor du kan online-booke din egen shuttle-ordning (Avis Superflyer) til og fra lufthavnen til nedsat pris.

Bestil billig billeje i Københavns Lufthavn

Har du brug for en lejebil til din videre færd fra lufthavnen, kan du udover Avis benytte Europcar, Budget, Sixt, Hertz og Enterprise.

Det kan godt betale sig på forhånd at undersøge, hvilket biludlejningsfirma som har har det bedste tilbud på den type bil, du ønsker. Dette kan du nemt gøre ved at benytte søgemaskinen her på siden, hvor CarTrawler giver dig en oversigt over de aktuelt billigste priser på billeje i Københavns Lufthavn fra alle udlejerne i P1.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *