Der er gode muligheder for at udforske Lake District med billeje. Foto: David Iliff. License: CC-BY-SA 3.0

I det nordvestlige England byder det bjergrige område kaldet Lake District på noget af landets smukkeste natur, rustikke landsbyer og en bred vifte af kulturelle og historiske seværdigheder. Alt sammen kan du opleve med billeje.

Lake District National Park

Den centrale del af området, som ligger i Cumbria County, har siden 1951 været udnævnt til nationalpark og er den største af sin slags i England. Nationalparken indeholder Englands højeste områder, heriblandt Scafell Pike (978 meter), det højeste punkt i England, samt landets dybeste og de længste søer.

Lake District National Park er da også blevet et populært rejsemål for både englændere og udlændinge, som kommer her for at opleve fjelde, vidtstrakte heder, grønne dale og de aflange søer. Mange vælger også at pakke vandrestøvlerne for at udnytte de mange muligheder for at bevæge sig ud i de storslåede landskaber til fods og opleve stilheden.

Det er dog ikke kun naturen, som gør området til et populært rejsemål. I de hyggelige byer finder du et blomstrende kulturliv og ikke mindst kulinariske oplevelser. Mange kommer således hertil for at udforske mikrobryggerier, torvemarkeder, caféer og ikke mindst restauranter, hvor man kan smage lokaltproducerede drikke og mad af høj kvalitet.

Det bedste tidspunkt at besøge Lake District på er i sommerhalvåret, men det kan dog godt betale sig at forsøge at undgå juli og august, hvor der kan være mange turister. De tidlige sommermåneder maj og juni eller eventuelt efteråret er at foretrække.

Du kan finde flere informationer om attraktioner med mere på Lake District’s egen hjemmeside her

Lake District er rig på smukke landskaber.

Lake District er rig på smukke landskaber. Foto: Alan Cleaver

Udforsk Lake District med billig billeje

Der er flere direkte fly fra Købehavn til Manchester Lufthavn, hvorfra der kun er omkring halvanden times kørsel til Lake District. Vil du udforske nationalparken i dit helt eget tempo, er billeje fra Manchester Lufthavn derfor et oplagt valg.

Du kan nemt finde en billig lejebil til din rejse i søgemaskinen her på siden, som indsamler aktuelle priser på billeje fra både internationale og lokale biludlejningsfirmaer i Manchester og resten af England.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *