Siesta Key beachSiesta Key beach. Foto: Mike Miller, Creative Commons.

Den store rejsehjemmeside Trip Advisor har netop uddelt deres 2017 ‘Travellers’ Choice Awards’ for bedste strande. Ikke overraskende er Florida at finde på listen med Siesta Beach, som er berømt for sit kridhvide sand, der selv på de varmeste dage føles køligt på fødderne.

Den bedste strand i USA

Det er dog ikke kun det fine sand, som gør Siesta Beach et populært udflugtsmål. Den faste bemanding med livredder og den lave dybde nær land har uden tvivl også sin del af æren for, at stranden betragtes som en af de sikreste i USA og tiltrækker mange børnefamilier.

Siesta Beach som også vandt titlen som USA bedste strand i 2015, ligger på øen Siesta Key ud for Floridas sydvestlige kyst omkring 120 km syd for Tampa Lufthavn. Er du på vej ned langs vestkyst mod den berømte Everglades Nationalpark, er det oplagt at gøre et stop ved Siesta Beach for at nyde denne fantastiske strand.

Billeje er billigt i Florida

De mange dejlige strande, seværdigheder og andre attraktioner i USA’s solskinsstat er en god grund til at leje en bil. Ligesom i resten af landet er det nemt at komme rundt som billist i Florida. Har du en lejebil til rådighed i ferien, får du desuden friheden til at lave spontane udflugter for eksempel til stranden uden at skulle bekymre dig om offentlig transport.

En anden grund til at du bør overveje at bestille billeje i Florida til din rejse er, at prisundersøgelser gang på gang har vist, at biludlejning er markant billigere i Florida end i resten af USA.

Vil du finde og booke den billigste lejebil til din ferie hjemmefra? Så brug den anerkendte søgemaskine fra CarTrawler, som du finder øverst på siden. Her kan du hurtigt få en oversigt over de bedste tilbud fra Avis, Hertz, Enterprise og alle de andre kendte biludlejere. Skal du på ferie med familien, kan du eventuelt bruge søgemaskinens filterfunktion til at finde store biler med god plads til jer og bagagen.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *