Billeje i Tampa Lufthavn

Bestil billeje i Tampa Lufthavn i søgemaskinen her på siden og giv dig selv optimale betingelser for at få en ferie med masser af spændende oplevelser i Tampa og resten af Florida. Med din egen lejebil kan du drage på opdagelse i Solskinsstaten uden at være afhængig af offentlig transport eller dyre guidede ture.

Tampa skyline
Tampa skyline. Foto: skeeze, Pixabay.

Lufthavnen

Tampa Lufthavnen hører med over 21 millioner passagerer årligt til blandt de mest benyttede i Florida. Lufthavnen, der officielt hedder Tampa International Airport, bruges i sagens natur især af rejsende, der skal til det vestlige Florida. Men vælger du at leje en bil, har du dog også et godt udgangspunkt for at udforske de andre, østlige dele af Solskinsstaten. Lufthavnen ligger cirka 8 kilometer fra centrum af Tampa, men takket være de gode motorvejsforbindelser kan du også hurtigt være på vej mod andre byer. Det tager for eksempel ikke meget mere end en times tid at køre til Orlando.

Tampa Lufthavn har hovedsageligt forbindelser til andre destinationer i USA, men tilbyder også ruter til Sydamerika og Europa. Selvom lufthavnen med omkring 60 gates er ganske stor, er den nem at finde rundt i. I terminalerne kan du fordrive tiden i talrige butikker, mens du venter på flyet, hvis da ikke du vil stille din sult på en af de mange restauranter og caféer. Derudover inkluderer lufthavnens faciliteter blandt andet et bredt udvalg af biludlejningsfirmaer. Faktisk er Tampa Lufthavn blandt de lufthavne i USA, hvor der udlejes flest biler.

Biludlejning direkte i Tampa Lufthavn

Det er ikke uden grund, at mange rejsende vælger at bestille billeje i Tampa Lufthavn. For det første er en bil den bedste måde at komme omkring på i USA. For det andet er det billigt at leje en bil i Tampa Lufthavn og Florida generelt. I sammenligninger af priser på lejebiler på verdens mest populære rejsemål er det således år efter år den amerikanske solskinsstat, der stryger til tops på listen over de billigste destinationer.

Der bliver taget godt hånd om billeje-kunderne i lufthavnen. I forbindelse med en udvidelse af lufthavnen indviede man således i 2018 et helt nyt og moderne biludlejningcenter i lufthavnen. I samme ombæring tog man den nye SkyConnect i brug, et tog der hurtigt fragter dig fra terminalen til biludlejningcenteret. Her finder du talrige biludlejningsfirmaer samlet på ét sted, hvilket inkluderer udlejere som Alamo, Budget, Dollar, Enterprise og Hertz.

Selvom det nye center har gjort det endnu lettere at leje en bil i Tampa Lufthavn, bør du altid bestille din billeje hjemmefra. Det kan du hurtigt og sikkert gøre i søgemaskinen her på Billeje.info. Den indhenter på kort tid øjeblikkets bedste priser på et bredt sortiment af lejebiler fra de forskellige firmaer i Tampa Lufthavn (lufthavnskode: TPA). Det gør det nemt for dig, at finde den billigste pris på netop den bil, der passer bedst til dine behov.

Oplev Tampa og resten af Florida med billeje

På grund af lufthavnens tætte placering på Tampa, er det naturligvis oplagt at flyve hertil, hvis du skal på ferie i byen, der er kendt for at have noget for alle aldre. Her ligger for eksempel flere berømte tema- og forlystelsesparker som Busch Gardens, der også er en zoologisk have. Det er desuden ved Tampa, at du har gode chancer for at opleve de store, fortryllende søkøer, Manatees. Er det forlystelsesparker, der står højt på ønskelisten, kan du med billeje desuden nemt køre mod nordøst til Orlando. Den er et oplagt udflugtsmål, hvis du rejser med børn.

Er det derimod flotte sandstrande ved et lunt, azurblåt hav, du og familien drømmer om? Så kør i stedet sydpå til Fort Myers ved Floridas vestkyst, der er kendt for sine strande i verdensklasse. Har du lejet en bil, er sågar Everglades National Park inden for rækkevidde af en dagsudflugt. Mulighederne er med andre ord mange, hvis du starter ferien med billeje i Tampa Lufthavn.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Byer og attraktioner inden for rækkevidde:

Det lille udpluk af byer og attraktioner nedenfor kan nås på en dagsudflugt med billeje fra Tampa. Overvej dog også at benytte dig af ‘One Way’ billeje, hvor du afleverer din lejebil et andet sted. Det kan være en chance for at nå længere omkring i løbet af ferien.

  • Orlando
  • Fort Myers
  • Everglade National Park
  • Crystal River (søkøer)

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside

Læs mere om attraktioner i og omkring Tampa på den officielle turisthjemmeside.

Find den billigste lejebil i Tampa Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her