Biludlejning på Korsika

Den offentlige transport på Korsika lader meget tilbage at ønske, hvis du vil nemt og hurtigt rundt på den franske middelhavsø. Heldigvis er det nemt at leje en bil på Korsika og let komme rundt til både strandene og de storslåede bjerglandskaber på øens indre.

Høje bjerge og charmerende landsbyer

Der er hovedveje rundt langs kysten, men kan du løsrive dig fra de dejlige strande, er det med billeje oplagt også at udforske øens indre. Herinde er naturreservatet Parc Naturel Regional de Corse for eksempel leveringsdygtigt i både en usædvanlig rig natur og en mangfoldig kulturarv.

Hvad enten du vil opleve autentiske landsbyer med deres små kuriositeter eller gøre brug af den legeplads, som naturen her udgør for friluftsentusiaster. Her kan du fint tage på en lille vandretur med familien eller finde udfordrende vandre- og mountainbikeruter, hvis du trænger til at få pulsen op.

Kør for eksempel op til Aiguilles de Bavella, der er kendt for sine spidse bjerge og vandrestier med fantastiske panoramaudsigter. Det ligger omkring 2 timers kørsel fra lufthavnen ved Ajaccio. Undervejs passerer du flere charmerende landsbyer, hvor man eventuelt kan gøre et stop for at smage på de lokale specialiteter.

Find billeje på Korsika

Det er ikke svært at finde en lejebil på Korsika, hvor man er vant til at modtage mange turister. Store udlejere som Avis, Hertz og Europcar har udlejningskontorer i lufthavne og større byer, så du kan afhente og aflevere forskellige steder, hvis det er mere belejligt. Hvis dit rejsebudget ikke rækker til at leje en bil i hele ferien, kan du sagtens nøjes med et par dages leje og nå at opleve mange af stederne, som er uden for rækkevidde af offentlig transport.

Brug søgemaskinen øverst her på siden til at finde og bestille billeje på Korsika. Det er den nemmeste måde at sammenligne priser fra alle biludlejningsfirmaerne på én gang og det bedste tilbud på netop bil, som lever op til dine ønsker.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *