Schloss Neuschwanstein, besøg slottet med billeje i Tyskland. Foto: Oliver Beckstein

Tyskland modtager i disse år stadig flere udenlandske besøgende, heriblandt et stigende antal danskere, som har fået øjnene op for de mange feriemuligheder vores naboland rummer. Det nationale tyske turistkontor, Deutsche Zentrale für Tourismus (DZT), har undersøgt hvilke af Tysklands seværdigheder og attraktioner, der er mest populære blandt udenlandske turister.

På baggrund af 15.000 turisters angivelser online af knap 700 seværdigheder i Tyskland, har DZT fundet frem til en Top 100 over Tysklands mest populære seværdigheder. Ifølge turisterne er det smukke slot Neuschwanstein det bedste sted at besøge i Tyskland, mens listens andenplads indtages af Europa-Park Rust, mens domkirken i Köln, der er UNESCO-verdenskulturarv, kommer ind på tredjepladsen.

Top 10 seværdighederne og attraktioner i Tyskland

  1. Slottet Neuschwanstein, Schwangau/ Füssen, Bayern
  2. Europa-Park, Rust, Baden-Württemberg
  3. UNESCO-verdenskulturarven Kölner Dom, Nordrhein-Westfalen
  4. Brandenburger Tor, Berlin
  5. Berlinmuren (East Side Gallery, Murparken, Murruten etc.)
  6. Loreley i UNESCO-verdensnaturarven Oberes Mittelrheintal, Rheinland-Pfalz
  7. Naturparker i Schwarzwald, Baden-Württemberg
  8. Slottet i Heidelberg, Baden-Württemberg
  9. Bodensøen med øen Mainau, UNESCO-verdenskulturarvsstedet klosterøen Reichenau, Lindau, præhistoriske pælebygninger, borgen Meersburg, Bodensøen, Baden-Württemberg
  10. UNESCO-verdensarvsstedet Museumsøen i Berlin

Rejsemål i hele Tyskland

Den geografiske fordeling af de seværdighederne på Top 100 vidner ifølge DZT om, at alle tyske
delstater kan tilbyde attraktive rejsemål. Derudover viser undersøgelsen, at især UNESCO-verdensarvsstederne er populære blandt udenlandske gæster da 19 ud af 37 af disse steder er repræsenteret i Top 100.

Oplev Tyskland med billig billeje

Trods nærheden er Tyskland stadig forholdsvis ukendt som ferieland for mange danskere, men som DZTs undersøgelse viser byder landet på masser af interessante seværdigheder og attraktioner. Der er gode muligheder for at finde billig billeje i Tyskland, som både kan være en oplagt mulighed, hvis du vælger at flyve til Tyskland fra Danmark, men også hvis du vil spare din egen bil for slidtage.

I søgemaskinen her på Billeje.info finder du nemt og hurtigt priser på billeje i alle Tysklands større byer og lufthavne. Det er næsten altid en fordel at bestille billeje i Tyskland i god tid før afrejsen, så du i ro og mag kan finde den bedste pris og er sikker på at have en lejebil til rådighed, når du når frem.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *