Rejsende med behov for billig billeje i USA får nu med camper-bilen JUCY et alternativ til den almindelige lejebil eller autocamper i USA. Læs her hvorfor billeje og USA er den perfekte kombination, når du vil opleve både by og natur på din rejse i USA.

JUCY-lejebilen vil især appellere til rejsende, som i løbet af ferien i USA både ønsker at se byernes seværdigheder og få store naturoplevelser med campingliv i en af USAs mange nationalparker. Med storbykørsel på programmet vil mange USA-rejsende nok være betænkelige ved at leje en stor autocamper, men JUCY-lejebilen er en mere håndterlig minivan med siddeplads til fem personer, som med et snuptag kan tilpasses campinglivet med én stor dobeltseng og to sovepladser i tagboksen. Derudover indeholder den fleksible lejebil alt det, der skal til for at campere: gasblus, vask, vandtank og køleskab.

En JUCY er ikke blot en fleksibel løsning til en roadtrip i USA, det er også prismæssigt en god mellemting af en bil og en autocamper.

Læs mere om biludlejningsfirmaet ‘JUCY Rentals‘, som også tilbyder deres særlige minivans andre steder i verden.

Bestil billeje i USA online

Skal du på rejse i USA, er billeje i næste alle tilfælde den mest oplagte måde at komme rundt på. Næsten alting i USA er lagt an på at man køre i bil, og desuden vil du med billeje i USA være helt fri til at lægge din egen rejseplan, hvor du tager dig tid til at besøge netop de steder, du finder mest interessante. Hvad enten du er til storby eller natur, finder du i billeje-søgemaskinen her på Billeje.info den lejebil, som passer til dig. I samarbejde med CarTrawler finder vi de laveste priser på billeje fra alle biludlejningsfirmaerne i USA.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *