, På udflugt til månelandskaber med billeje fra MálagaDe sære klippeformationer i El Torcal naturparken. Foto: Daniel Sancho

De fleste danskere som skal på ferie i Sydspanien, vælger at flyve til Málaga og fortsætte herfra med billeje til deres endelige destination. En lejebil gør det dog ikke kun nemt for jer at komme videre fra lufthavnen, den giver jer desuden friheden til at udforske Sydspaniens mange spændende seværdigheder og hyggelige byer i ferien. Besøg for eksempel den unikke El Torcal naturpark med billig billeje fra Málaga.

På bunden af havet

El Torcal naturparken, som er på 17 km2, er først og fremmest kendt for sine unikke klippeformationer, der godt kan foranledige en til at tro, at man er landet på en fremmed planet. Klipperne, som består af kalksten, er i virkeligheden gammel havbund, som omtrent samtidig med at de sidste dinosaurer uddøde, på grund af voldsomme bevægelser i Jordens overflade blev presset op af havet og helt op i 1300 meters højde. Den lave bjergkæde af flade kalkstensbjerge som herved blev skabt, blev i løbet af de næste 100 millioner år slidt af vind og vejr, hvorved de sære formationer man kan se i dag, stod tilbage.

El Torcal naturparken ligger omtrent 30 km nord for Málaga i retning af byen Antequera. Flere steder omtales parken da også som Torcal de Antequera. Benytter I billeje i Málaga, er parken et oplagt udflugtsmål og en chance for at nyde en vidunderlig dag i naturen. Udover det specielle klippelandskab med dets næsten uendelig mange kløfter og huler, kan man også nyde parkens vilde blomster og eventuelt være heldig at se vilde geder springe rundt på klipperne. Fra parkens besøgscenter udgår forskellige markerede stier, som tager jer forbi de flotteste klippeformationer og andre interessante steder i parken.

Læs mere om El Torcal naturparken på den officielle hjemmeside her

Antequera. Lej bbil i Spanien på Billeje.info

Benyt billeje til også at besøge Antequera. Foto: uan de Dios Santander Vela

Når I har udforsket parken, er det oplagt for eksempel at køre videre til den nærliggende by Antequera, hvor der udover mange spændende historiske seværdigheder er god mulighed for at få et velfortjent måltid eller en forfriskning.

Find billig billeje i Málaga

Vil I have mest mulig ud af ferien i Sydspanien, er det en god ide at bestille billeje i Málaga hjemmefra. Så er I sikre på at få den type lejebil I ønsker, og ikke mindst er der største chance for at finde en billig lejebil til ferien.

I søgemaskinen her på Billeje.info finder du nemt og hurtigt priser på billeje fra både store og små biludlejere i Málaga. Indtast blot hvor og hvornår I vil afhente lejebilen, så finder søgemaskinen de bedste tilbud på billeje.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *