Google har udvidet sin Street View funktion med optagelser fra fem af Californiens mest kendte nationalparker, så du nu før ferien i USA kan få en ide om, hvad der venter dig af store naturoplevelser med billeje i USA. Få tips til din bilferie i USA og lej en billig bil.

I den populære Street View funktion på Google Maps finder du således nu 360 graders panorama-optagelser fra fem af Californiens berømte nationalparker. Samtidigt har Google udvidet deres Street View dækning af “Den gyldne stat” på USA vestkyst, så du nu kan udforske stort set alle afkroge af staten på på en virtuel bilferie hjemme fra computeren.

På rundtur i Californiens nationalparker

Besøg for eksempel Yosemite National Park, hvor du fra det legendariske udsigtspunkt ved ‘Inspiration Point’ har kig til parkens nok mest kendte vartegn, klipperne El Capitan og Half Dome. Med Street View kan du også bevæge dig længere ind i dalen og blandt andet besøge de imponerende kæmpefyr i ‘Mariposa Grove’. Du finder endnu flere gigantiske træer i Redwood National Park og Sequoia & Kings Canyon National Parks, som også er tilføjet i den seneste opdatering af Steet View.

Længere mod syd finder du i Joshua Tree National Park også særprægede træer, og befinder du dig i Californien er denne park, ligesom de andre, et oplagt udflugtsmål, også hvis du har lyst til at få luftet vandreskoene eller for eksempel teste dine evner på mountainbike i unikke omgivelser.

Langs grænsen mellem Californien og Nevada ligger Death Valley National Park, som har det lavest beliggende punkt i Nordamerika. Parken er hjemsted for et spændende plante og dyreliv, som gør stedet et besøg værd. Death Vally er dog også berygtet for temperaturer, der om sommeren ofte når et godt stykke over 40 grader, og de fleste vælger derfor at besøge parken i vintersæsonen. Men med Google Street View kan du udforske området året rundt uden risiko for at koge over.


View Larger Map

Læs eventuelt mere om bilferie i USA og om alle USAs nationalparker hos U.S. National Park Service

Bestil billeje i Californien

Det er nærliggende at bruge Google’s nye optagelser til inspiration for din bilferie i Californien. Mange danske rejsende vælger at benytte billeje i Californien for at kunne udforske ikke blot byernes seværdigheder, men også besøge nogle af de omtalte nationalparker. Afstandende i USA er naturligvis større end vi er vant til herhjemme, men med din egen lejebil i Californien, får du mulighed for at se mest muligt af den smukke stat. Bestil billeje i Californien i god tid hjemmefra, så du er sikker på at få lige præcis den lejebil, som opfylder dine ønsker. Benyt søgemaskinen her på Billeje.info, som finder de bedste tilbud på billeje fra alle biludlejningsfirmaerne i Californien.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *