Send et postkort på din feriePorstkort er stadig noget folk synes er sjovt at få tilsendt. Selvom vi lever i en digital verden, har postkortet overlevet. Foto: eperales

Men postkort-sælgere på feriestederne melder om et fald i salget på 20 procent. Mobiltelefonen den store konkurrent. “Kære mormor og morfar. Vi har det dejligt her på Mallorca. Vi bader mange gange hver dag.” Modtagere af postkort fra en ferie i udlandet kender ordlyden, og på et eller andet tidspunkt i løbet af året er køleskabslågen i køkkenet måske ekstra farverig. Det er ferie-postkort, der liver op og skaber glæde over, at man bliver betænkt med en lille hilsen fra den store verden.

Det kan være et postkort fra barnebarnet, der skriver om sine oplevelser, og det kan være fra gode venner. Den håndskrevne feriehilsen er ikke gået helt af mode, og de fleste er nok ekstra glade for, at der er et farverigt kort i postkassen med en personlig hilsen, selvom en sms også er dejlig.
Mange indleder deres ferie på førstedagen med at købe postkort og frimærker. Nu må vi endelig ikke glemme at sende et kort hjem til mormor eller oldefar. Intentionen er der, men mange kommer tilbage til Danmark uden at få kortet sendt.

Hver anden dansker har mobiltelefonen med på ferie, og de bliver brugt flittigt. Postkortet overlever alligevel. Flittige postkort-sælgere på Mallorca, De Kanariske Øer eller i Grækenland siger, at salget i de senere år er faldet med 20 procent.
Et af de hyppigst stillede spørgsmål til guiderne lyder: hvad koster det at ringe hjem, hvad koster det at sende en sms, og hvad koster det at sende et gammeldags postkort til Danmark?

Ferie med billeje

Skal du holde ferie i Europa i bil så check de lave priser på billeje i søgemaskinen her på BillejeInfo. Vi samarbejder med billeje-søgemaskinen fra CarTrawler som sammenligner priser på din ferie bil fra alle de store og kendte biludlejningsselskaber, men også små lokale firmaer der ofte har gode tilbud på billeje.

Vi ønsker dig god fornøjelse med at finde en billig billeje og rigtig god ferie.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *