Danskerne har taget samkørsel fra GoMore til sig. Foto: GoMore

Deleøkonomi er på vej frem med tjenester som Airbnb og Uber, der allerede benyttes af mange i Danmark og udlandet. Ligeledes har flere private biludlejningstjenester de senere år set dagens lys og har ifølge FDM været med til at presse priserne på billeje ned.

Kraftig vækst i privat udlejning

At deleøkonomien for alvor har gjort sit indtog på markedet for biludlejning i Danmark, kan man nikke genkendende til hos udlejningstjenesten GoMore. Til DR Nyheder fortæller GoMore således, at de i år har udlejet tre gange så mange biler sammenlignet med sidste år.

Hos FDM mener man at væksten har været med til at presse prisen hos de store etablerede firmaer på biludlejningsmarkedet.

“De private tilbud sætter priserne så lavt, at de store bliver nødt til at følge med ned,” siger Per Alkestrup, afdelingschef i FDM, til DR.

Der er dog udadtil ingen panik at spore hos biludlejningsselskaberne, hvor man blandt andet hos Sixt mener, at de to former for billeje henvender sig til forskellige kundegrupper.

Bestil billig billeje i Danmark

Har du brug for billig billeje i Danmark? I søgemaskinen her på Billeje.info kan du nemt og hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra GoMore med de andre mere traditionelle biludlejningsselskaber i Danmark. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din bil, så får du hurtigt et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning i Danmark.

Brug eventuelt søgemaskinens filterfunktion til at finde bestemte biltyper eller tilbud.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *