Rekord mange turister tager til SydafrikaDen smukke natur i Sydafrika - Oplev Sydafrika med billeje fra billeje.info. Foto: rapidtravelchai

Sidste år modtog Sydafrika flere udenlandske turister end nogensinde før. Ifølge Sydafrikas turistminister steg antallet af ankomster med 3,3 procent til 8,3 millioner besøgende blandt andet takket være den massive eksponering det enestående land fik i forbindelse med VM i fodbold i 2010.

“FIFA World Cup 2010 var en enestående præsentation af vores land, som gav os en hidtil uset international medieeksponering, som var milliarder af dollars værd, og gav os en forbedret moderne turist-infrastruktur i verdensklasse”, forklarer Marthinus van Schalkwyk.

Den store sportsbegivenhed medførte i 2010 en vækst i turismen på hele 15 %, men det var forventet at interessen fra de udenlandske turister ville dale betydeligt derefter, ikke mindst på grund af den globale økonomiske krise. Men ifølge turistministeren er dette dog ikke sket i nævneværdig grad, selvom ankomsterne fra Europa er faldet en smule.

Britiske, tyske og amerikanske turister er vigtige for Sydafrika, men mere end seks milioner af de besøgende kom fra andre afrikanske lande. Der var i 2011 en markant stigning (14,6 %) i antallet af besøgende fra Asien, hvilket især skyldtes flere turister fra Kina og Indien.

Find billige billeje i Sydafrika

Sydafrika er over 28 gange større end Danmark, og har alt hvad der skal til for at få en fantastisk rejseoplevelse. Men vil man omkring og besøge de mange spændende områder, skal man være indstillet på at afstandene er store. Derfor er det oplagt at benytte sig af billeje i Sydafrika. Rejser du til Cape Town, kan du med billeje for eksempel køre til Stellenbosch og besøge nogle af Sydafrikas bedste vingårde. Benyt søgemaskinen her på Billeje.info til at finde billig billeje i Sydafrika fra både de store internationale firmaer, som Hertz og Avis, og mindre lokale biludlejningsfirmaer.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *