Solformørkelse NASADen totale solformørkelse vil kunne ses i 14 stater. Foto: NASA

Om en uge har du i USA chancen for at opleve et af de mest spektakulære naturfænomener: en total solformørkelse. Mange har for længst booket overnatning i en af byerne langs solformørkelsens rute, ligesom mange har valgt at bestille en lejebil for få mest muligt ud af den unikke oplevelse den 21. august 2017.

Kan ses på tværs af USA

Højdepunktet hvor solen bliver helt dækket af månen, kan du opleve, hvis du befinder dig på et bælte af omkring 110 kilometers bredde, som strækker sig på tværs af USA fra Lincoln Beach, Oregon til Charleston, South Carolina. Regn dog ikke med at du blot kan sætte dig i bilen og “følge efter” solformørkelsen for at forlænge oplevelsen. Hele seancen varer således blot 1½ time fra den starter på vestkysten til den slipper sig tag på østkysten.

Mange som er rejst til solformørkelsesområderne i USA har dog valgt at reservere en lejebil for at kunne finde det perfekte udsigtspunkt på dagen. Det er således en fordel at være mobil, hvis den lokale vejrudsigt lyder på skyet vejr. Næste chance for at se en total solformørkelse i USA er først i 2024, så mange har forberedt sig grundigt for at udnytte chancen denne gang.

Læs mere om solformørkelsen på den officielle hjemmeside fra NASA

Nemt at bestille billeje i USA

Er du på vej til USA for at opleve det specielle syn af en total solformørkelse, er det nok ved at være sidste udkald for at booke en af de billigste lejebiler i de byer, som ligger lige på formørkelsesbæltet. Din bedste chance er at bruge søgemaskinen her på siden fra CarTrawler, som indhenter tilbud fra både store og små biludlejningsfirmaer i hele landet.

Er du på udkig efter billig billeje i USA, er det generelt en god ide, at bestille allerede hjemmefra. Så kan du i ro og mag finde den bedste pris på den type bil, som du har behov for. Dertil kommer, at du kan tage afsted med ro i sindet og i sikker forvisning om, at der står en lejebil klar til dig ved ankomst.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *