Vil du overraskende din udkårne med en oplevelsesgave til Valentinsdag, eller ønsker I blot lidt kvalitetstid sammen? Her får du nogle forslag til romantiske køreture i Europa til en mini-ferie med billeje.

Vil du ikke følge i hælene på alle de andre, som drager på parferie til de traditionelle storby-destinationer, er det et oplagt alternativ at tage på en romantisk køretur i Europa. Det er ofte ganske billigt at flyve til de fleste rejsemål, hvor der kan stå en lejebil klar til jer i lufthavnen, hvis du har booket den online i søgemaskinen her på Billeje.info.

Top 5 Steder for romantiske køreture

1. Amalfikysten, Italien – Uden tvivl et af Italiens højdepunkter. En køretur langs Amalfikysten mellem Sorrento og Salerno byder på små hyggelige fiskerbyer og havne med cafeer og restauranter, hvor der vil være rig lejlighed for at supplere køreturen med en romantisk Valentinsmiddag.

2. Champagne, Frankrig – På den 220 kilometer lange romantiske Champagne Rute kommer I forbi nogle af Frankrigs bedste vingårde.

3. Skotlands vestkyst – Et af de populæreste områder af Skotland hvor vejene gennem Argyllshire byder på slotte, gallerier, små butikker og hyggelige ‘Bed & Breakfast’.

4. Sevilla, Spanien – Med billeje i Sevilla er I snart på vej til smukke appelsinlunde, de hemmelige haver ved Barrio de Santa Cruz eller floden Guadalquivir, hvor I for eksempel kan se den smukke by fra båd.

5. Den Romatiske Vej, Tyskland – På en tur ad den Den Romatiske Vej, som strækker sig ca. 350 km fra Würzburg til Füssen i Bayern, vil I opleve nogle af de smukkeste middelalderbyer og slotte i Tyskland. Desuden finder man også her nogle af de mest romantiske hoteller i hele Tyskland.

Bestil billeje til Valentinsdag

Vil du også fejre Valentinsdag på en lidt utraditionel måde? Find inspiration i listen ovenfor, og bestil så billig billeje i søgemaskinen her på Billeje.info. Det er let at sammenligner priser på billeje i Europa fra alle de kendte biludlejningsselskaber, og du finder hurtigt den lejebil der passer lige til jeres drøm om en romantisk bilferie.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *