, Route des Grandes Alpes – en af de smukkeste bilture i FrankrigOplev de smukke franske alper på en bilferie. Foto: Hans Hillewaert, Wikimedia, Creative Commons

Mangler du inspiration til en oplevelsesrig ferie med billeje i Frankrig? En tur over alperne på “Route des Grandes Alpes” en unik oplevelse. Ruten som går gennem de høje franske alper, er netop bygget med dig i tankerne, som ikke blot vil hurtigst muligt fra A til B, men ønsker at tage en naturskøn rute gennem regionen.

Route des Grandes Alpes

Route des Grandes Alpes strækker selv mellem Genevesøen i nord og Den Franske Riviera. Undervejs fører vejen dig igennem gennem fire nationalparker og 16 bjergpas – heraf nogle af Alpernes højeste. Kører du hele ruten på ca. 730 kilometer, kan du se frem til at passere masser af skønne udsigter, smukke monumenter og hyggelige landsbyer.

Ruten starter i Thonon-les-Bains, som ligger på bredden af Genevesøen – en af Europas største søer. Herfra går ruten mod syd til endemålet i Menton, en smuk kystby på Côte d’Azur tæt ved den italienske grænse. Undervejs vil du måske genkende veje og pas fra Tour de France, som har benyttet dele af ruten ved flere lejligheder.

Route des Grandes Alpes passerer i sagens natur høje pas, hvor vinterens sne kan ligge højt langt hen i foråret, og som om efteråret tidligt kan få ny sne. Det bedste tidspunkt at køre en tur på den smukke rute er derfor i perioden fra juni til oktober.

Du kan vælge at køre kortere delstrækninger af ruten, ligesom det også er oplagt at bruge tid på udforske nogle af byerne og naturparkerne undervejs.

Bestil billig billeje i Frankrig

I Frankrig er billeje på mange måder den ideelle måde at komme omkring. Med en lejebil til rådighed har du friheden til at følge dit eget tempo og pludselige indskydelser, hvis du passerer noget interessant.

I søgemaskinen her på siden kan du nemt finde billig billeje i Frankrig. Du kan nemt søge efter de bedste priser på lejebiler i både lufthavne og byer. Brug eventuelt filteret til at indsnævre søgeresultatet til kun at vise biler fra bestemte selskaber.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *