Billeje i AtlantaAtlanta, USA - oplev storbyen Atlanta i USA på egen hånd med billeje fra billeje.info. Foto: Brokentaco

Atlanta, den store og “frække” by i hjertet af det smukke Georgia, har nydt godt af en genopblomstring i de seneste år som Hovedstad i New South. Efter at have været vært ved de Olympiske Lege i 1996, har Atlanta udviklet sig til et centre for kultur og handel, og er perfekt at besøge over en forlænget weekend eller et endnu længere ophold.

Billeje info samarbejder med CarTrawler som har udlejningsfaciliteter i Atlanta og i lufthavnen. Foruden Atlanta finder du billig billeje igennem CarTrawler i andre byer over hele USA som , f.eks. New York, Miami, Orlando, LA, Chicago, Colorado, San Francisco og Alaska. Med en lejet bil er det en billig måde at opleve byen på, hvad enten du er der på forretningsbesøg eller blot for fornøjelsens skyld. Bymidten i Atlanta er en hektisk moderne storby, med glasskyskrabere og flimrende butikker. Det er et skønt sted at gå på indkøb og udforske, selv om det er ret så hektisk. Et særlig godt sted at bruge penge på er den underjordiske Atlanta undergrundsbane, med fire etager fyldt med varehuse og restauranter. Ønsker man at opleve en lidt mere lokal kultur og et noget roligere sted tag til Fairlie-Poplar, det oprindelige centrum. Det er stadig fyldt med bygninger mere end hundrede år gamle og fyldt med charme. I den sydlige del af centrum ligger Grant Park, hvor man kan se det fantastiske cyklorama over “the Battle of Atlanta” opført i 1880’erne. I parken findes desuden en vidunderlig Atlanta City Zoo, med et utroligt anlæg til Sumatran tigerne.

Med bil i Atlanta

Der er en masse at undersøge og udforske i Atlanta, og ved at leje en bil får du mest ud af dit ophold. Gå ikke glip af det utrolige Sweet Auburn distrikt, med fokus på bevægelsen for borgernes rettigheder i 1950’erne. Her finder man Martin Luther King’s fødested.

Vi ønsker dig god sommerferie i Atlanta, USA

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *