Europcar holder billeje udsalgDet er ikke kun butikkerne som holder januar udsalg. Europcar tilbyder udsalg på billeje i Januar. Foto: milst

Europacar tager hul på det nye år med et kæmpe udsalg på billeje, hvor du blandt andet kan få rabatter på op til 50% på billeje i England og resten af Storbritannien.

Europcar’s tilbud gælder for billeje i perioden frem til den 31. marts 2012. Bestiller du din billeje hos Europcar inden udgangen af januar, kan du udover billig billeje i England få op til 20% rabat på billeje i flere andre europæiske lande.

Desuden inkluderer billeje-udsalget også op til 30% rabat på Europcar’s lejebiler i den eksklusive ‘Prestige’ kollektion, hvilket er specialbiler til dig, som f.eks. ønsker at markere en særlig anledning ved at leje luksusbiler som blandt andet Porsche Boxster eller Audi TT.

“Vi synes, at vores januar udsalg er den perfekte undskyldning for at bestille en pause fra det triste vinterhumør,” siger Ken McCall administrerende direktør for Europcar UK og fortsætter: “Med op til 50% rabat på billeje i Storbritannien gældende for reservationer frem til slutning af marts, 30% på Prestige lejebilerne, og 20% på europæisk billeje, vil en rejse være billigere. Uanset om man foretrækker en livlig storbyferie eller fred og idyl på landet, har vi bilen der passer enhver rejsende.”

Bestil billig billeje

Du finder billig billeje fra Europcar og alle de andre store anerkendte biludlejningsselskaber i søgemaskinen her på siden. Du skal blot udfylde nogle få oplysninger, f.eks. om hvor du ønsker at afhente din lejebil, så finder og sammenligner søgemaskinen hurtigt priserne, som gør det let at finde den billigste lejebil, der passer til dine behov.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *