Oktoberfest. Lej bil på Billeje.infoDen oprindelige Oktoberfest afholdes i München. Foto: Markburger83

Du kan stadig nå at opleve den berømte og originale Oktoberfest, som afholdes frem til den 6. oktober i München. Den store tyske folkefest, som opstod i 1810, havde sidste år over 6 millioner besøgende. Med billeje i Tyskland kan du billigt køre til München, ligesom billeje er et oplagt valg til at komme omkring, hvis du vælger at flyve til den sydtyske by.

Fra bryllupsfest til folkefest

Oktoberfest efterlignes nu-til-dags over hele verden, men den originale folkefest skal altså opleves i München. Mens den første Oktoberfest faktisk var et hestevæddeløb afholdt en enkelt dag i anledning af brylluppet mellem kronprins Ludwig og prinsesse Therese, er Oktoberfest i dag en to-ugers folkefest hvor omdrejningspunktet er forlystelser og naturligvis masser af øl.

At øl er så populært i München skyldes eftersigende, at drikkevandet i gamle dage var af så dårlig kvalitet, at det var sikrere at drikke øl. Den øl der serveres til Oktoberfest er brygget i München og er en smule stærkere end normal fadøl. I stedet for en styrke på 5% til 5.5% er øllen til Oktoberfest typisk omkring 1% stærkere. Derfor er det en god ide at lade lejebilen stå, når først du er kommet frem til festen i München.

Læs mere om Oktoberfest på den officielle hjemmeside her

Bestil billeje i München her

Vil du selv opleve den berømte Oktoberfest i München, er billeje en nem løsning hvad enten du har brug for at komme videre fra lufthavnen eller vil køre hele vejen ned gennem Tyskland.

I søgemaskinen her på Billeje.info kan du finde billig billeje i München eller hvilken som helst anden by i Tyskland. Bestil din lejebil nu og gå ikke glip af den store fest!

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *