, Udsalg hos Hertz – 33 % rabat på billeje i hele verden

Hertz Biludlejning afholder frem til den 26. januar 2014 globalt udsalg med op til 33 % rabat. Det betyder, at du hvis du skal bruge billeje i perioden fra nu og frem til 30. juni 2014, har du chance for at spare mange penge.

Store besparelser i hele verden

Det store udsalg hos Hertz Biludlejning kan for eksempel være din chance for at få en billig lejebil til vinterferien, en forårstur eller måske en tidlig sommerferie.

Blandt landene med rabat på 33 % på billeje er blandt andet Danmark og populære spanske rejsemål såsom Kanarieøerne og Balearerne.

Der er ifølge Hertz Biludlejning rabatter på lejebiler af alle størrelser i mere end 100 lande over hele verden. Du kan dog være lokale begrænsninger på antallet af dage med billeje til udsalgspris.

Oplys rabatkode (CDP) 736685 for at få billeje til udsalgspris.

Bestil billig billeje fra Hertz

Er du på udkig efter en billig lejebil fra Hertz eller et af de andre store biludlejningsfirmaer til din næste rejse, er billeje-søgemaskinen her på Billeje.info et godt sted at begynde.

Vores søgemaskine gør det ikke blot nemt at bestille en lejebil online, men giver dig også mulighed for let og hurtigt at sammenligne priser fra både store og små biludlejningsfirmaer. Så er du sikker på, at finde det bedste tilbud på billeje i den periode du har brug for, og for netop den bilstørrelse du ønsker.

Hertz er verdens største biludlejningsfirma og er derfor til stede på de fleste populære rejsemål. Men nogle gange kan der være gode besparelser at hente ved at benytte andre mindre kendte selskaber. Dem finder du nemt i søgemaskinen her på siden.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *