, Verden rundt i taxi

Taxi er et alternativ til billeje. Man kan godt tage på bilferie i en taxi – hvis altså man har en halv million kroner at brænde af.

For nogle måneder siden kom tre universitetsstuderende hjem fra en femten måneder lang rejse, det også var verdens længste og dyreste taxa-tur nogenside. De de tre unge mænd endelig kom hjem, stod taxameteret på: 790.000 kroner!

Heldigvis for de tre studerende var de selv ejere af taxien.

Turen gik over fire kontinenter og 50 lande – og de lykkedes også de tre mænd at sætte en anden ny rekord ved at nå det højeste punkt en taxa nogensinde har nået. Nemlig Mount Everests basecamp.

Hele rejsen var på 43 tusinde miles, altså knap 70 tusinde kilometer. Den lange rejse bød på mange udfordringer, blandt andet et mudderskred, snefygning, kindnapsningsforsøg og arrestation.

Undervejs på turen tog de tre mænd af og til passagerer med, da deres bil jo var en taxa, men de afkrævede dog ikke betaling. De tre unge mænd fik sponsoreret turen af store virksomheder.

For alle andre, der ønsker at rejser i bil, er billeje nok et mere praktisk alternativ til bilferien. Og langt, langt billigere. Du kan finde den billigste billeje i vores søgemaskine her på Billeje.info.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *