Den nye VW up! Foto: Volkswagen, Creative Commons

Volkswagen er på vej med en ny, forbedret udgave af en af danskernes favorit-mikrobiler, Up! Den nye generation som netop nu fremvises på den store bilmesse i Genève, byder ifølge Volkswagen på flere kræfter og et skarpere design.

En opgradering af Volkswagen up!

I Danmark er mikrobiler populære i særdeleshed Volkswagen up!, som har været på markedet siden 2012. Året efter introduktionen blev up! således kåret til Årets bil i Danmark, og ifølge Volkswagen kører 42.000 danskere i dag rundt i en up!

Den efterhånden 4 år gamle up! kommer nu i en opgraderet udgave, som inkluderer en bred vifte af design og ydelsesforbedringer. På designsiden byder den nye udgave blandt andet på forlygter med LED-kørelys, nydesignede kofangere, nydesignede baglygter, nye sidespejle med integreret blinklys, nye farver og samt nyt design af sæderne.

Ligesom tidligere vil den nye udgave også kunne vælges i forskellige udstyrsniveauer, og ifølge Volkswagen vil man opleve forbedringer uanset hvilen model man vælger.

Up! interiør

Up! interiør. Foto: Volkswagen, Creative Commons.

Der er også sket forbedringer under motorhjelmen. Den nye udgave vil således kunne fås med en trecylindrede turbomotor, som er den hidtil stærkeste motor til up! og den første med turbo. Med denne motor har up! en topfart på 185 km/t g når op på 100 km/t på ca. 10 sekunder. Mere interessant er det dog nok for de fleste bilkøbere at den kører 22,7 km/l og under optimale betingelser kan tilbagelægge 800 km på en tankning.

Den opgraderede udgave kan forventes hos de danske forhandlerne i sensommeren. Der er næppe tvivl om, den nye udgave også hurtigt vil blive en del af biludlejningsfirmaerne flåder i hele verden.

Bestil billig billeje her

Volkswagen up! er allerede en del af flåden hos adskillige biludlejningsfirmaer i Danmark, ligesom du ofte kan finde den populære lille, vakse bil i udvalget, når du bestiller billig billeje i udlandet. Der er derfor god mulighed for med billeje at prøvekøre en up! grundigt før du eventuelt selv køber.

Har du blot brug for en lille billig lejebil i Danmark eller for eksempel på en ferie i udlandet, kan du benytte søgemaskinen her på Billeje.info til at finde en VW up! eller lignende mikrobil som lejebil. I søgemaskinen finder du priser på VW lejebiler og mange andre bilmærker, og kan let finde den bedste pris på netop den type lejebil du søger. Brug eventuelt filterfunktionen til at indsnævre søgeresultatet til bestemte biltyper.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *