Volkswagen SUVDen nye T-Roc fra Volkswagen. Foto: VW, CC.

De såkaldte SUV’er er populære som aldrig før, særligt de klassen for kompakte SUV’er er der ifølge Volkswagen stor efterspørgsel på. Derfor lancerer den tyske bilgigant nu en helt ny en af slagsen: T-Roc.

Kombinerer robust SUV med sporty hatchback

Volkswagen introducerede i 2016 deres Tiguan-model med succes og følger nu op med T-Roc. Den nye SUV, som er lidt kortere, vil ifølge pressemeddelelsen fra VW puste “ekstra liv i klassen for kompakte crossovermodeller.” For kunderne betyder det en inspirerende køreoplevelse i en bil, som kommer med et utal af individualiseringsmuligheder.

God plads

Selvom den nye SUV fra VW er lidt kortere end sidste års model, er det stadig en biltype, der er rummelig nok til at tage hele familien med på tur. T-Roc har takket være en lang akselafstand således god plads til fem personer. Som det generelt gælder for denne biltype, sidder man i en god højde ligesom der er et af klassens mest rummelige bagagerum på 445 liter (+65 liter i forhold til en Golf). Skal du have plads til for eksempel sportsudstyr i ferien, kan bagsædet lægges ned så bagagevolumen stiger til 1.290 liter.

T-Roc introduceres i Danmark sidst på året. De danske priser er på nuværende tidspunkt ikke fastlagt.

T-Roc bagsæde

Den nye SUV har ifølge VW god plads til både passagerer og bagage. Foto: VW, CC.

Lej en SUV

Volkswagen har de seneste år været det bedst sælgende bilmærke i Danmark. Herhjemme er det dog på grund af afgiftssystemet primært de mindre modeller, som sælger bedst såsom mikrobilen up! og Polo.

Men hvor en SUV kan være for dyr i hverdagen, er den oplagt som lejebil på ferien, hvis du har brug for god plads. De fleste biludlejningsfirmaer har nu-til-dags denne biltype, som en fast del af deres udvalg. Det er ikke nødvendigvis en SUV fra Volkswagen, men kan være fra en af de adskillige andre bilproducenter, som også de senere år har lanceret modeller af denne biltype.

Brug søgemaskinen øverst her på siden til at finde den billigste pris på billeje i hele verden. Søgemaskinen fra CarTrawler indhenter priser fra en stribe udlejere på én gang, så du slipper for selv at skulle finde de bedste tilbud fra hver især. Vil du kun se priser på store lejebiler eller SUV’er, kan du med fordel bruge filterfunktionen til at indsnævre søgeresultatet.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *