Tesla SX3

Lyder en rundrejse i det nordlige Italien, hvor du indtager de smukke landskaber for foden af Alperne i en Tesla og undervejs bor på håndplukkede hoteller som opskriften på en drømmeferie? Så bør du deltage i konkurrencen hos Hideaways, der udover denne flotte hovedpræmie også sætter 5 gavekort á kr. 1000 på højkant.

Gastronomi i verdensklasse og ægte køreglæde

Rejsen til Piemonte, som du kan vinde i denne konkurrence, er for 2 personer med afrejse mandag d. 20. maj 2019 til mandag d. 27. maj 2019. Det inkluderer fly t/r., ophold og morgenmad på 4 af Hideaways’ hoteller, samt traditionelle, italienske måltider og vinsmagninger. Sidst, men ikke mindst, får du stillet en Tesla med ubegrænsede kilometer til rådighed i 8 dage.

>> Læs mere og deltag i konkurrencen om rejsen til Piemonte hos Hideaways nu!

Hideaways er et rejsebureau med speciale i at finde hoteller og rejsemål rundt om i verden, der giver dig en fredelige oase i smukke omgivelser på sikker afstand af masseturisme samtidig med, at du har spændende seværdigheder indenfor kort afstand. I dette tilfælde får du derfor chancen for at opleve det ægte Italien, hvor det i Piemonte naturligvis især er den lokale vinproduktion på de charmerende, gamle vingårde, der er udgangspunktet for mange uforglemmelige oplevelser.

Udover muligheden for at smage på regionens gode druer kan dig, der vinder denne konkurrence fra Hideaways og Tesla, også se frem til at forkæle dine smagsløg med lokale specialiteter, når du sætter dig til bord på regionens restauranter. Det kan være på hotellernes egne gourmet-restauranter, eller hvis du tilfældigt kommer forbi et lille et traditionelt osteria i løbet af dagen. Netop fordi hovedpræmien inkluderer en Tesla med ubegrænsede kilometer får du masser af frihed til at bruge Hideaways’ hoteller som udgangspunkt for spændende udflugter i løbet af ferien.

Piemonte er på mange måder perfekt til en rundrejse, hvor du bor på forskellige hoteller og med en lejebil udforsker store og små seværdigheder. At du kører i en Tesla, er bare flødeskummet på toppen af kagen. I en Tesla vil du glide stille og ubesværet gennem Piemontes bakkede landskaber og have masser af rækkevidde til at lave spontane afstikkere, hvis du får lyst. En Tesla Model 3 har ifølge fabrikantens egne oplysninger for eksempel en rækkevidde på over 530 kilometer på en fuld opladning.

Orta San Giulio
Med billeje kan du for eksempel nemt udforske byerne omkring den idylliske Ortasø i Piemonte. Foto: Andrea Schiavon, CC BY-SA 2.0

Mere frihed med billeje i Piemonte

Selv hvis du ikke er så heldig at vinde denne flotte præmie fra Hideaways og Tesla, bør du alligevel overveje at tage på en ferie med billeje i Piemonte. En lejebil giver dig således optimale muligheder for at udforske “Landet ved bjergets fod”, der udover berømte vindistrikter gemmer på en perlerække af små charmerende middelalderbyer og stemningsfulde bjergfæstninger. Ofte er der kun sporadisk forbindelse til disse med offentlig transport, hvis da overhovedet. Har du valgt at leje en bil til ferien, kan du derimod nemt besøge dem. Mange af disse småbyer ligger på bakketoppe med flot udsigt over landskabet, og med en lejebil bestemmer du helt selv, hvor lang tid du vil brug på at slentre rundt i de smalle gader eller sidde på en fortovscafe og nyde udsigten før turen går videre.

I det program som Hideaways har sammensat i forbindelse med konkurrencen, vil du i løbet af ferien bevæge dig gennem det meste af Piemonte-regionen fra den sydlige grænse nær Genova til den naturskønne Lago Maggiore i nord. Du kan dog nemt selv sammensætte en tilsvarende kør-selv-ferie, hvor du vælger et passende antal af de velrenommerede hoteller hos Hideaways og dertil bestiller en lejebil her på Billeje.info. Det er den perfekte opskrift på en oplevelsesrig ferie med den størst mulige grad af frihed, hvor du for eksempel både oplever landsbystemningen i vinbyen La Morra og den historiske perle Alba, samt storbylivet i Italiens første hovedstad, Torino.

Sådan finder du den rigtig lejebil

Uanset hvorfra du starter din rejse, kan du nemt finde en passende lejebil i søgemaskinen her på Billeje.info. Du skal blot oplyse, hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil i Piemonte. Så går søgemaskinen i gang med at lede efter de billigste priser på billeje i området fra en bred vifte af biludlejningsfirmaer. Ganske vist tilbyder Tesla ikke normalt selv billeje, men til gengæld finder du tilbud fra alle de kendte udlejere som Avis, Europcar, Hertz og Sixt.

Skal din ferie inkluderer en unik køreoplevelse, tilbyder mange af biludlejningsfirmaerne i Italien et sortiment af eksklusive lejebiler. Måske du har lyst til at køre omkring i en cabriolet og mærke den lune forårssol på ansigtet eller leje en rummelig SUV med god plads til hele familien? Søgemaskinen giver dig mulighed for at indsnævre prisoversigten til kun at indeholde bestemte bilkategorier, ligesom du kan vælge kun at se tilbud fra specifikke udlejere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *