Alhamra. Foto: Julián Rejas De Castro, Creative Commons.

Den mauriske borg, Alhambra, i Andalusien fik sidste år 2.4 millioner besøgende og var dermed Spaniens mest besøgte attraktion. Holder du ferie i det sydlige Spanien med billeje, er den smukke borg da også et oplagt udflugtsmål.

Oplev Alhambra med billeje

Ifølge direktøren for Alhambra var 2014 det bedste år nogensinde i forhold til turisme med flest besøgende den 1. maj, som er en national feriedag i Spanien. På denne dag besøgte 9329 personer Alhambra. Vintermånederne omkring årsskiftet er derimod generelt lavsæson for turisme i Spanien og ligeså for Alhambra, som i december havde blot 2212 besøgende.

De første sten til den nu berømte Alhambra-borg sydøst for Granada i Andalusien blev oprindeligt lagt i år 899, men det var maurerne som i det 13. og 14. århundrede udbyggede borgen til det store smukke borganlæg, vi ses i dag. Alhambra blev i 1984 optaget på UNESCO’s liste over verdensarv.

Holder du for eksempel ferie i Malaga, er der blot omkring halvanden times kørsel til Alhambra. Det er en chance for en unik kulturhistorisk oplevelse, du ikke bør gå glip af. Benytter du billeje, bestemmer du desuden selv hvor lang eller kort tid, du vil bruge på at udforske borganlægget.

Google Streetview tilbyder dig en forsmag på Alhambra.

View Larger Map

2014 var et godt år ikke kun for Alhambra men for hele Spanien, som samlet tog imod 61.7 millioner besøgende i årets første 11 måneder. Dette er en ny årsrekord for Spanien.

Bestil billig billeje i Spanien

Alhambra er blot en af mange interessante seværdigheder i det sydlige Spanien. Uanset hvornår på året du besøger landet, er billeje den bedste mulighed for at få en oplevelsesrig ferie.

I søgemaskinen her på Billeje.info kan du nemt finde og bestille den billigste billeje i Spanien. Det er en god ide at bestille din lejebil hjemmefra, særligt i sommerhøjsæsonen, så du er sikker på at få den lejebil, som passer bedst til dine ønsker.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *