Det er primært modellen Renault Fluence ZE, som fra januar kan lejes hos Avis. Foto: M93

Fra begyndelsen af det nye år vil Avis Biludlejning som det første biludlejningsselskab i Danmark tilbyde leje af elbiler til både private og virksomheder. Elbilerne introduceres på det danske marked med et attraktivt tilbud på langtidsleje, hvor du kan leje en elbil i 2-18 måneder for at afprøve hvad denne nye teknologi kan tilbyde.

Bestiller du i januar eller februar, kan du ifølge Avis således leje en elbil til de særlige kampagnepriser, som starter fra ned til 4.999 kr. pr. måned inkl. moms. Desuden har private og erhvervskunder mulighed for at vælge et ‘full service-produkt’, hvor derudover elbilen er inkluderet privat ladestander, gratis opladning på Better Places offentlige ladestandere i hele landet, 800 km’s kørsel, forsikringer og vejhjælp i lejeprisen.

Avis har i første omgang indkøbt 20 elbiler som fra starten af det nye år kan lejes på de københavnske udlejningsstationer i Kampmannsgade og i Københavns Lufthavn. Ambitionen hos Avis er dog, at elbiler på sigt skal indgå i sortimentet på alle selskabets stationer i Danmark.

De nye lejebiler er ikke blot interessante for de særlig miljøbevidste kunder: ”Priserne på langtidsleje er fuldt ud konkurrencedygtige med tilsvarende benzin- og dieselmodeller”, forklarer Philip Schack, Country Manager for Avis Biludlejning i Danmark således. Ifølge Avis er elbilerne et oplagt valg til hverdagens bykørsel, og også længere køreture, hvor man takket være et fint netværk af udskiftelige batterier og ladestationer over hele landet ikke at risikere at strande undervejs med et fladt batteri.

Bestil billeje i Danmark

Har du brug for billig billeje i Danmark? Så benyt søgemaskinen her på siden, hvor du finder priser på billeje fra Avis og de andre store biludlejningsfirmaer som Hertz, Sixt og Europcar. Når du bestiller billig billeje i Danmark igennem Billeje.info, indgår der altid de lovpligtige og nødvendige forsikringer, ligesom der oftest er inkluderet fri kilometer.

I søgemaskinen ser du altid de aktuelle betingelser for billejen. Er du udenlandsdansker, skal du være opmærksom på, at der kan være andre fordelagtige betingelser og priser på billeje. Husk derfor disse informationer, når du sammenligner priser på billeje online i søgemaskinen.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *