Belgien Antwerpen Kathedral

På bilferie i Belgien, så er det oplagt at besøge Katedralen Onze-Lieve-Vrouwekerk der ligger i Antwerpen. Skal du bruge en billig billeje til din bilferie i Belgien, så kan du på Billeje.info sammenligne priser på biludlejning fra alle billejeselskaber i Antwerpen lufthavn og andre byer i Belgien.

Information om Katedralen i Antwerpen

Mens Bruxelles og Brugge tiltrækker turister, passer Antwerpen sin daglige dont. Men hvis man ikke aflægger besøg her, får man ikke set det, der er tilbage efter guldalderen i 15- og 1600 tallet, hvor Antwerpen dominerede det intellektuelle, kommercielle og kunstneriske liv i Nederlandene. Antwerpens store kulturelle vartegn er det 125 m høje, hvide tårn på den gotiske katedral Onze-Lieve-Vroouwekerk (Vor Frue Kirke) med sit berømt klokkespil med 47 klokker. Gå ikke glip af koncerterne hver mandag aften kl. 20.00 sommeren igennem. Katedralen er byens største offentlige bygning og med sine syv skibe og 125 søjler den største kirke i Benelux-landene. Fire mesterværker af Peter Paul Rubens hænger i tværskibet og i koret og hører til nogle af de mest følelsesladede bibelske scener, der nogensinde er gengivet. Rubens blev født i Tyskland, men hans forældre var fra Antwerpen, og han vendte tilbage hertil som hofmaler og diplomat. Følg Rubens-ruten, og besøg Koninklijk museum voor Schone Kunsten (Det kongelige Kunstmuseum), hvor en af verdens største samlinger af hans malerier kan ses. Læg derpå vejen forbi det mere intime Rubenshuis (Museet Rubens’ Hus), et patricierhus, hvor kunstneren levede og arbejdede fra 1610 til 1640.

Eksterne sider om Onze-Lieve-Vrouwekerk og Antwerpen

Her finder du links til andre hjemmesider om Antwerpen og seværdigheder i området der er værd at besøge på din bilferie i Belgien.

  • Antwerpen ligger ca. 50 km nord for Bruxelles, få mere information på Wikipedia.
  • Onze-Lieve-Vrouwekerk: Handschoenmarkt nær Grote Markt.
  • Koninklijk Museum Voor Schone Kunsten på adressen 1-9, Leopold de Waelplaaats, der er åbent tirsdag til søndag. Læs mere om Koninklijk Museum.
  • Rubenhuis på adressen wapper 9, der er åbent tirsdag til søndag. Læs mere om Rubenhuis museum.

Billeje til din bilferie i Antwerpen

Læs mere om hvordan du finder billig billeje til din bilferie her på Billeje.info. Husk at når du lejer bil i Antwerpen lufthavn eller i andre byer i Belgien, så er priserne på billeje altid inkl. ubegrænset kilometer og lovpligtige forsikringer. Du finder også flere tips til oplevelser i din lejebil til bilferien i Belgien

Søg priser på billeje i Antwerpen lufthavn

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *