Billeje i Antwerpen Lufthavn

Lufthavnen i Antwerpen i Belgien, også kendt som Deurne Lufthavn blandt de lokale, ligger tæt ved selve Antwerpen, så med en lejebil til rådighed kommer du nemt det sidste stykke ind til dit hotel eller ferielejlighed i byen. Bestil billeje i Antwerpen Lufthavn her!

Antwerpen Lufthavn
Antwerp Lufthavn er en lille lufthavn. Foto: Ad Meskens, CC BY-SA 3.0

Lufthavnen

De første anlæg til bylufthavnen blev lavet allerede i 1920’erne. Antwerp Airport fik dog først status af international lufthavn i årene efter anden verdenskrig og er siden primært blevet brugt af forretningsrejsende, men i dag også til ferierejser og charterrejser. De senere år har lufthavnen været inde i en vækstperiode og har i øjeblikket næsten 280.000 passagerer årligt. De kan vælge fra et begrænset med alligevel bredt udvalg af ruter. Der er således direkte ruter til blandt andet London, Malaga og Mallorca fra lufthavnen.

Selve lufthavnen består af en lille passagerterminal og en kort landingsbane, som betyder, at fly større end Boeing 737 ikke kan lande. Der er adskillige hangarer på lufthavnsområdet, som benyttes til mindre private fly. I terminalen inkluderer faciliteterne en bank, restaurant, kiosk, konferencerum og en business lounge.

Der er kun omkring 5 kilometer fra lufthavnen ind til det centrale Antwerpen. Der kører busser mellem lufthavnen og byen, ligesom der normalt også er mulighed for at praje en taxi uden for terminalen. Har du brug for en lejebil, kan du nemt bestille den lige her på Billeje.info.

Bestil en lejebil i Antwerpen

Når du bestiller biludlejning i Antwerpen Lufthavn, vil din lejebil stå klar til dig i lufthavnen, som i sig selv har mange spændende oplevelser at byde på. Ved lufthavnen ligger blandt andet en flyveskole, flere flyveklubber og et museum for de gamle belgiske fly fra Stampe & Vertongen.

I skrivende stund har Hertz og Sixt kontorer i ankomsthallen. Lejer du en bil, kan du dog også vælge at bare at fortsætte videre fra lufthavnen med det samme. Udover selve Antwerpen by er lufthavnen også et godt udgangspunkt for at rejse videre til andre byer i det nordlige Belgien. Både Bruxelles, Brugge og Gent er således inden for en times kørsel af Antwerpen Lufthavn.

Det er både nemt og billigt at finde biludlejning i Antwerpen Lufthavn (lufthavnskode ANR). Bestil hjemmefra i god tid, så er du sikker på at få den lejebil, du ønsker. Bruger du søgemaskinen øverst her på siden, skal du blot angive den ønskede lejeperiode for at få en liste over billige priser på billeje i lufthavnen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Antwerpen Lufthavn
Visit Antwerpens hjemmeside

Find den billigste lejebil i Antwerpen Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her