Billeje i Singapore

Velkommen til vores guide med informationer om billig billeje i Singapore. I søgemaskinen kan du sammenligne priser og ledige lejebiler fra alle udlejningsselskaber i Singapore. Du kan bla. leje bil hos AVIS, Hertz, Budget, SIXT og EuropCar, men også miondre lokale firmaer som er specialister i biludlejning i byen. De fleste afhenter og aflevere deres bil i Singapore lufthavn, men der findes flere udlejningssteder som du alle finder i søgemaskinen.

Sådan finder du billigst pris på Singapore billeje

Indtast i søgemaskinen hvor du vil afhente og aflevere din lejebil, vælg periode og tryk “find billigste pris”. Herefter vil du få en oversigt med alle ledige biler i Singapore. Du kan desuden hvad der indgår i billeje, samt læse lejebetingelser. Et godt tip er at benytte filter funktionen, her kan du segmentere søgeresultaterne hvis du f.eks kun ønsker at leje en bil med fuld tank benzin.

Lej bil i Singapore med Billejeinfo

Foto: Singapore lufthavn er moderne og effektiv. Kilde: toptencollections

Information om Singapore

Jeg har i denne mini guide samlet informationer samt fakta og tal om Singapore. Du kan også læse mere om billeje og få tips og råd ved at benytte menuen.

Singapore er en sumpet, mangrovebevokset lille ø, som ingen var interesseret i at eje i 1819; i dag er den en førende asiatisk bystat og har en af verdens højeste levestandarder. Det er opnået uden ressourcer af nogen art ud over indbyggernes dygtighed og entusiasme, samt ledernes økonomiske fremsyn. Singapore ligger på sydspidsen af Malayahalvøen og blev grundlagt som frihavn og by i begyndelsen af 1800-tallet af den engelske koloniadministrator Sir Stamford Raffles. Uden toldafgifter eller andre restriktioner tiltrak den mange kinesiske immigranter, og efter at Suezkanalen var åbnet, spillede den en førende rolle i den ekspanderende malaysiske handel med gummi og tin.

Efter Anden Verdenskrig, hvor den var besat af Japan, vendte den tilbage til sin tidligere status som kronkoloni under England. I 1963 blev det en del af Malaysia, men to år efter førte spændinger mellem kinesere i Singapore og de malaysiske ledere i Kuala Lumpur til, at Malaysia tvang øen til at gå sine egne veje. Under Lee Kuan Yew, der var premierminister i 31 år indtil 1990, muliggjorde en satsning på højteknologisk industrialisering, at landets økonomi voksede med 7% om året. Men ytringsfriheden og den politiske debat er begrænset, og både det offentlige liv og privatlivet overvåges nøje (tyggegummi er forbudt og graffiti straffes med piskning).

Singapore er en lavtliggende ø med et centralt bakkedrag. Den har begrænsede naturlige ferskvandsreserver, og vand må transporteres over fra det nærliggende malaysiske fastland. Højtliggende vandreservoirer opbevarer vand til byens forbrug. Urbaniseringen har fremskyndet skovfældning og indvinding af land; 5% af landet er skovdækket og 4% kan opdyrkes. Foruden hovedøen ligger 57 mindre øer indenfor dens territorialfarvand, heraf mange i Singaporestrædet, der vender ud mod Malaccastrædet med dets travle skibstrafik. Mellem hovedøen og det malaysiske fastland strækker sig den smalle kanal Johorestrædet (Selat Johor). En dæmning over dette stræde forbinder Malaysia med Singapore.

Mens eksporten af industrivarer dannede grundlaget for Singapores økonomiske vækst, har regeringen i de senere år promoveret landet som et finans- og bankcenter, der betjener sig af den mest avancerede informationsteknologi. I 1995 var denne sektor førende i den økonomiske vækst.

Singapore er internationalt førende inden for bioteknologi. Stigende arbejdslønninger er i dag en trussel mod landets konkurrenceevne, men regeringen håber at kunne afbøde dem gennem øget produktivitet og en forbedret infrastruktur.

Trods den faldende vækstrate i forbindelse med den asiatiske økonomiske afmatning i 1998 er der planer om en kraftig styrkelse af infrastrukturen: En udvidelse af Changi-lufthavnen, en styrkelse af massetransportsystemet og en dyb tunnelkloak, der skal lede spillevandet bort. Inden for anvendt teknologi, produktion pr. indbygger, investeringer og industriel balance besidder Singapore mange af et moderne samfunds karakteristiske træk.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag
Fakta og tal om Singapore

 • Officielt navn Republik of Singapore
 • Regeringsform Republik med ét kammer (Parlamentet)
 • Hovedstad Singapore
 • Areal 633 km2
 • Tidszone GMT + 8 timer
 • Indbyggertal 4.453.000
 • Forventet indb.2015 4.756.000
 • Befolkningstæthed 7.034,8 pr. km2
 • Gnsn. levealder 80,3
 • Børnedødelighed (pr.1000) 3,6
 • Officielle sprog Malajisk, kinesisk, tamil, engelsk
 • Analfabeter 6,5%
 • Religioner Buddhister og taoister 56%, sunnimuslimer 15%, kristne 19%, hinduer 5%, andre 5%
 • Etniske grupper Kinesere 76,5%, malajer 15%, indere 6,5%, andre 2%
 • Valuta Singapore dollar = 100 cents
 • Økonomi Serviceerhverv 70%, industri 29%, landbrug 1%
 • BNP.pr. indb. US Dollar 24.700
 • Klima Tropisk
 • Højeste punkt Bukit Timah 162 m

Info og eksterne kilder

Hvis du vil vide mere info om Singapore, kan jeg foruden Bing og Google anbefale nedenstående eksterne kilder:

Find den billigste lejebil i Singapore Find Billeje her --> Sammenlign priser her