Billeje i Antigua og Barbuda Lufthavn

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Antigua og Barbuda Lufthavn. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Antigua og Barbuda Lufthavn, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Antigua og Barbuda Lufthavn fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Antigua og Barbuda. Lej bil på Billeje.info

Nyd Antigua og Barbuda med billeje. Foto: Patrick Hawks, CC.

Mange forbindelser til Antigua og Barbuda Lufthavn

Antigua og Barbuda Lufthavn, V.C. Bird International, ligger på den nordøstlige del af Antigua i udkanten af hovedstaden St John’s. Herfra er der forbindelser til adskillige destinationer i USA, Canada, Europa og andre østater i Caribien.

Lufthavnen blev oprindeligt drevet af det amerikanske luftvåben, som forlod den i 1949 og i 1952 blev den første gang taget i brug til civil luftfart. V.C. Bird International er i dag den største lufthavn i øgruppen Leeward Islands med over 850.000 passagerer årligt fordelt på 10 flyselskaber.

Du kan læse mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste biludlejning i Antigua og Barbuda Lufthavn

De mange flyforbindelser til Antigua og Barbuda vidner om den caribiske østats popularitet som rejsemål, og derfor finder du også et bredt udvalg af biludlejningsselskaber i lufthavnen.

Benyt søgemaskinen her på siden til at bestille billig billeje i Antigua og Barbuda Lufthavn. så kan du hurtigt finde de bedste priser på lejebiler fra for eksempel Avis, Dollar og Hertz, men også mindre lokale firmaer, som ofte også har gode tilbud.

Find den billigste lejebil i Antigua og Barbuda Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her