Tirana centrum

Find den billigste billeje i centrum af Tirana med CarTrawler og Billeje.info. Indtast i søgemaskinen hvornår du skal leje en bil og tryk “find billigste pris” så vil du få et overblik med alle ledige lejebiler og priser. CarTrawler og Billeje.info sammenligner biludlejning fra de fleste udlejningsselskaber i Tirana, herunder Avis rent a Car, Hertz biludlejning og mange flere.

Billeje i centrum af Tirana i Albanien

Lej bil og oplev centrum af Tirana i Albanien

Tirana lufthavn

De fleste som ankommer til Tirana i Albanien vælger at afhente deres lejebil i Tirana lufthavn og ikke i centrum af byen. Fra Danmark kan du flyve direkte til Tirana lufthavn og her finder du et endnu større udvalg af lejebiler og normalt er priserne lavere i lufthavnen end i centrum af byen.

Se også billeje i Tirana lufthavn

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Guide om Tirana og Albanien

Tirana er hovedstaden i Albanien og og i vores guide om Albanien kan du læse mere om landet og Tirana. Naturligvis finder du også information om billeje i guiden, samt links til andre artikler og indlæg som kan give dig inspiration.

Læs vores guide om billeje i Albanien

Fordele ved CarTrawler biludlejning

CarTrawler er blandt verdens største formidlere af billeje og det giver dig som bruger en række fordele. Du behøver kun at søge priser og biler et sted, du er sikker på at priserne er konkurrencedygtige og så er der altid ubegrænset kilometer inkl. i prisen med mindre andet er nævnt. Lovpligtige forsikringer indgår altid når du lejer bil igennem CarTrawler. Foruden Car Tarwler sammarbejder vi hos Billeje.info også med andre selskaber som formidler biludlejning i Tirana, bla. FDM Travel, AutoEscape, AutoEurope og Holiday Autos.

Læs mere om alle biludlejningsfirmaer

Find den billigste lejebil i Tirana centrum Find Billeje her --> Sammenlign priser her