Billeje i Tirana Lufthavn

Bestil din billeje i Tirana Lufthavn her, så du nemt kan søge efter de billigste priser på lejebiler fra en bred vifte af biludlejningsfirmaer. Når du har reserveret biludlejning hjemmefra, slipper du helt for at bekymre dig om offentlige transportforbindelser. Alle priser som vises i søgemaskinen hos CarTrawler er inkl. ubegrænset kilometer og alle lovpligtige forsikringer.

Tirana Lufthavn
Tirana Lufthavn er den største i Albanien. Foto: Gertjan R., CC BY-SA 3.0

Information om Tirana lufthavn

Tirana Lufthavn (lufthavnskode TIA) ligger 17 kilometer nordvest for den albanske hovedstad, men er også et godt udgangspunkt for at rejse videre med billeje til andre dele af landet. Omkring 3 millioner passagerer benytter årligt Tirana Lufthavn, som har direkte ruter til det meste af Europa.

Lufthavnen hedder officielt Tirana International Airport Nënë Tereza. Den er således opkaldt efter Moder Teresa, som ganske vist blev født i nabolandet Makedonien, men havde albanske forældre. I lufthavnsterminalen finder du et dusin butikker og en håndfuld spisesteder. Derudover er der de faciliteter, som man kan forvente at finde i en mindre, moderne lufthavn såsom gratis Wifi og hæveautomater.

Der kører shuttlebusser fra lufthavnen ind til centrum af Tirana. Normalt er det også til praje en taxi uden for ankomsthallen, men vær dog opmærksom på kun at benytte godkendte taxier. Disse er gule og har et rødt ATEx-logo samt lufthavnens logo på siderne. Vil du hellere leje en bil i Tirana Lufthavn, er der også gode muligheder for det.

Biludlejning i Tirana Lufthavn

Har du bestilt en lejebil i forvejen, skal du blot finde vej hen til biludlejningsfirmaerne i eller lige uden for ankomsthallen. Her har store internationale firmaer som Avis, Europcar og Hertz deres kontorer. Bruger du søgemaskinen her på Billeje.info, søges der dog samtidig automatisk efter billig billeje fra mindre, lokale udlejere, der ofte også har gode tilbud.

Vil du kun se priser på billeje fra bestemte firmaer, eller er du på udkig efter en lejebil af en bestemt slags? Så har søgemaskinen en filterfunktion, hvor du kan indsnævre prisoversigten yderligere.

Lej en bil og oplev mere i Albanien

Med sin centrale beliggenhedhar du med biludlejning i Tirana Lufthavn et godt udvalgspunkt for at udforske ikke blot den dynamiske hovedstad, men også et væld af spændende historiske seværdigheder og mindre byer i resten af Albanien. Kører du helt til den sydlige del af landet, bør du for eksempel besøge Gjirokastra. Byen der er kendt som “Stenbyen”, er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Billeje er naturligvis også en oplagt mulighed for at finde de bedste strande på Albaniens 430 kilometer lange adriaterhavskyst. Ikke langt fra Gjirokastra ligger for eksempel den populære badeby Saranda. Vil du opleve det helt uturistede Albanien, kan du i stedet søge ind i landet op mod de Albanske Alper. Her finder du uberørt natur og charmerende landsbyer, hvor livet får sin gang, som det har gjort i århundreder.

Fra Albanien kan du i princippet også køre til andre lande i området f.eks Kroatien eller Italien. Tjek dog først dine lejebetingelser om du må krydse landegrænser din lejebil.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer med billeje

  • Tirana centrum
  • Andriaterhavskystens badebyer
  • Shkodra – indgangsporten til De Albanske Alper
  • Stenbyen Gjirokastra

Du kan finde mere info om lufthavnen på dens officielle hjemmeside

Find den billigste lejebil i Tirana lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her