Billeje i Charleroi Lufthavn

Book billeje hjemmefra til Bruxelles Charleroi Lufthavn i Belgien. Kom nemt til og fra hotel eller feriebolig med jeres lejebil og oplev den belgiske hovedstad og region Bruxelles. I lufthavnen er der rig mulighed for at shoppe eller spise på restaurant mens I venter på jeres fly.

Når I tager på bilferie i Bruxelles eller Bryssel, som byen også kaldes, har I rig mulighed for at køre ud og opleve mange af byens berømte seværdigheder. I Bruxelles står blandt andet den berømte fontæne Manneken Pis og for de barnlige sjæle, ligger Det Belgiske Tegneseriecenter i den nordlige del af Bruxelles centrum, hvor man blandt andre kan lære mere om forfatterne og skaberne bag de største belgiske tegneserier Tintin og Asterix.

Charleroi Lufthavn ligger ca. 45 kilometer fra centrum af Bruxelles, som bekendt ligger midt i Belgien. Bestiller I biludlejning til jeres ferie i Belgien, har I også rig mulighed for nemt at komme til at opleve resten af landet og kan tage en tur til både det hollandsktalende Flandern mod nord og det fransktalende Vallonien mod syd.

Nyttige links:

Bruxelles Charleroi lufthavns hjemmeside
Charleroi lufthavn på wikipedia [Engelsk]
Charleroi lufthavnen på Google maps
Charleroi på wikipedia

Billig billeje i Charleroi lufthavn

Lejer du en bil direkte fra lufthavnen i Charleroi, er det en fantastisk og billig måde at udforske Belgien. Belgien er et dejligt land med en rig historie som er blevet påvirket af hele Europa. Berømt for kunst, kultur, arkitektur, øl, chokolade, vafler og muslinger, så Belgien er det perfekte land at afstresse i.
Har du mod på det, kan du endda tage et smut til Holland, som ikke ligger langt derfra og udforske byer som Eindhoven og Rotterdam. Når du er færdig med din rejse behøver du ikke nødvendigvis at komme tilbage med bilen til lufthavnen i Charleroi, du kan også aflevere din udlejningsbil ved i en af de mange andre byer eller lufthavne i Belgien.

Charleroi lufthavn ved Bruxelles i Belgien – her set fra luften!

Billeje i Belgien

Belgien er et relativt lille land. Lejer man en bil har man derfor mulighed for at nyde flere byer på samme dag.
Bruxelles som er hovedstaden i Belgien har et væld af kontraster med kosmopolitisk og moderne kontorer få skridt væk fra brostensbelagte gader og historisk arkitektur. Diamant elskere bør tage en tur til Antwerpen, der er berømt for sine smukke ædelstene og byen Diegem er også et must.

Er afslapning på programmet kan Vallonien-regionen som ligger i den sydlige del af Belgien anbefales. Her finder du Ardennerne, som er Belgiens “grønne lunge” region, som har fantastisk natur. Her vil du være i stand til at nyde alt fra mountainbike til kajak.

Hvis din idé om afslapning er noget lidt mindre energisk, vil et smut i din udlejningsbil til byen Spa være ideelt. Spa gav navn til alle spabade og er stedet hvor romerne opdagede egenskaberne af naturlige kilder i byen.
Tag en slapper i en af de dejlige kurbade og du vil føle dig som ny igen og måske klar til en aften på byens kasino, der er rygtet til at være det ældste i verden.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Charleroi Lufthavn i Bruxelles

Charleroi Lufthavn (som ligger i det sydlige Bruxelles) kaldes også Gosselies Lufthavn. Det ligger nord for Charleroi, i Gosselies kommunen, deraf navnet. Hvert år håndterer lufthavnen cirka 4 millioner passagerer. I de senere år har lufthavnen vokset hastigt med ankomsten af priskrigen. Antallet af destinationer også steget enormt. Lufthavnen ligger cirka 46 kilometer fra Bruxelles centrum, så lejer man en bil er det en hurtig tur ind til sit hotel.

Læs meget mere om billeje i Bruxelles lufthavn.

Få den bedste pris på Billeje med Billeje.info

Billeje.info tilbyder den billigste biludlejning fra Bruxelles Charleroi Lufthavn. Lavpris flyselskaberne som Ryanair og Wizz Air flyver til Charleroi og fra Danmark flyver bla. SAS. Lej en bil i dag og drag fordel af vores gode tilbud på billig billeje.

Find den billigste lejebil i Charleroi Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her