Billeje i London City Airport

Bestiller du din billeje i London City Airport ligger den engelske hovedstad for dine fødder. Lufthavnen er således den eneste, der faktisk ligger indenfor bygrænsen godt 10 kilometer øst for centrum. Med en lejebil er lufthavnen dog også et godt udgangspunkt for rejser til mange andre dele af England.

London City Airport
London City Airport er den eneste af hovedstadens fem officielle lufthavne, som ligger indenfor bygrænsen. Foto: ChiralJon, CC BY 2.0

Knap 5 millioner passagerer benytter årligt London City Airport, der ligger i det såkaldte Royal Docks område. Lufthavnen er således en miniput i forhold til Heathrow Lufthavn, der ligger på modsatte side af byen. London City Airport har dog planer om at vækste de kommende år. En investering på adskillige milliarder kroner i blandt andet en ny terminal skal således på sigt øge kapaciteten med 2 millioner passagerer.

Takket være beliggenheden nær Londons finansdistrikt er London City Airport et populært valg blandt forretningsrejsende, som desuden ofte foretrækker lufthavnen på grund af de kortere check-in-tider end hovedstadens andre, større lufthavne. Det er dog ikke kun rejsende med et ærinde i centrum, som med fordel kan vælge London City Airport. Vælger du at leje en bil, er lufthavnen også et godt udgangspunkt for rejser til Greater London, eller eventuelt andre destinationer i England.

I lufthavnsterminalen finder du både før og efter sikkerhedstjekket et godt udvalg af restauranter, caféer og butikker, hvor du kan få en forfriskning eller klare de sidste indkøb. Blandt de øvrige faciliteter i London City Airport er gratis Wi-Fi og hæveautomater.

Leje af bil i London City Airport

Du finder en håndfuld biludlejningsfirmaer i London City Airport (lufthavnskode: LCY), hvilket inkluderer Avis, Europcar, Hertz og Budget Car Hire. De har deres kontorer ved siden af terminalbygningen. Her tilbyder de alle et bredt udvalg af lejebiler, ligesom de fleste af udlejerne tilbyder ‘One-way’ billeje. Dette er en oplagt mulighed for at benytte den bynære lufthavn, som udgangspunkt for en rejse med billeje i England, hvor du til sidst flyver hjem fra en af landets andre lufthavne.

Skal du på en storbyferie i London, hvor du kun opholder dig inde i bymidten, er det letteste nok at benytte offentlig transport. Det er således ikke nemt at være billist i det centrale London, hvor trafikken ofte er tæt og parkeringspladserne for få. Desuden har bystyret indført en såkaldt ‘congestion charge’ for at køre ind i bymidten, der skal gøre bilisme mindre attraktiv. Der er gode forbindelser fra London City Airport ind til centrum med Docklands Light Railway og metroen.

Har du alligevel brug for en lejebil, kan du nemt finde den billigste pris på billeje i London City Airport i søgemaskinen her på Billeje.info. Her skal du blot angive, hvor og hvornår du har brug for billeje for at få en hurtigt oversigt over tilgængelige lejebiler i lufthavnen.

Bestil biludlejning i London City Airport og opleve mere

Den bynære placering er en af de ting, som London City Airport selv ynder at fremhæve. Der er da heller ingen tvivl om, at mange af lufthavnens passagerer fortsætter direkte ind til den engelske hovedstad. Lejer du en bil, kan du dog også let rejse videre til mange andre spændende destinationer i England.

Populære destinationer inden for rækkevidde

  • London: En ægte metropol med alle de kulturelle tilbud, der følger med.
  • Kent Downs AONB : Sydøst for lufthavnen finder du det, der betegnes som et “Area of Outstanding Natural Beauty”. Med en lejebil kan du let udforske det store område, der er kendt for sine smukke landskaber og mange små charmerende landsbyer.
  • High Weald AONB: Et tilsvarende område der emmer af landlig idyl og er et oplagt mål for en ferie med billeje.
  • Brighton: Det sydlige Englands mest kendte badeby.
Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Praktiske links

Den officielle hjemmeside for lufthavnen

Find den billigste lejebil i London City Airport Find Billeje her --> Sammenlign priser her