Billeje i Istanbul Lufthavn

Istanbul Lufthavn er den tyrkiske metropols største, internationale lufthavn. Her på Billeje.info kan du finde den billigste billeje i Istanbul Lufthavn via søgemaskinen foroven, som sammenligner priser på lejebiler fra stort set alle biludlejningsfirmaer i Istanbul Lufthavn.

Lufthavnen kaldes for Istanbul New Airport og har da også kun været i fuld drift siden foråret 2019. Lufthavnen som ligger 35 km nord for byen, er hurtigt blevet kendt som en af de mest velforbundne lufthavne i Europa med forbindelser til over 350 destination fordelt på det meste af verden. Istanbul Lufthavn er dog naturligvis også et glimrende udgangspunkt for en ferie i Tyrkiet med billeje.

Istanbul lufthavn
Istanbuls nye lufthavn. Foto: Elgaard, CC BY-SA 4.0.

I prisen på biludlejning i Istanbul Lufthavn er blandt andet inkluderet fri kilometer, ansvarsforsikring, gratis afbestilling, auto-hjælp, tyveri-forsikring, alle skatter – og der gemmer sig ingen skjulte gebyrer i prisen. Du kan finde masser af information, gode råd og tips om biludlejning her på Billeje.info, således at du er optimalt forberedt, når du skal hente din lejebil i Istanbul Lufthavn, f.eks. i vores FAQ, dvs. de mest stillede spørgsmål om billeje, hvor du bl.a. kan læse om forsikring, gebyrer, afbestilling, regler omkring chauffør, kørekort og mange andre relevante spørgsmål vedrørende reservation af lejebil i Istanbul Lufthavn og andre steder i udlandet.

Bestil billigste biludlejning i Istanbul Lufthavn online

Hjemmefra kan du i ro og mag bestille din billeje i Istanbul Lufthavn. Så står bilen, du bestilte online, klar til dig i lufthavnen, når du ankommer. Med en lejebil til rådighed kan du helt slippe for at skulle op i en bus, men i stedet sætte kursen direkte mod byen uden forsinkelse. En lejebil er giver dig naturligvis også langt mere frihed til at udforske nogle af de mange seværdigheder, der findes i resten af regionen. Det kunne for eksempel være en tur sydpå til den historisk interessante by Bursa eller Edirne mod nordvest.

Brug søgemaskinen fra Cartrawler, som du finder øverst her på siden, til at finde og reservere din billeje i Istanbul Lufthavn. Fordelen for dig er, at du derved ikke behøver tjekke priser hos hver enkelt udlejer. I stedet kan du med blot én søgning få en oversigt over de aktuelt billigste lejebiler og nemt finde det bedste tilbud på netop den bil, du har brug for.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Aktuelle tilbud på billeje i Istanbul Lufthavn

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Istanbul Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Husk derfor altid at læse lejebetingelserne godt igennem før du bestiller din lejebil. Lejer du en bil igennem CarTrawler, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte det effektive filter i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Istanbul Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel benytte filteret til kun at vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Europæisk knudepunkt

Istanbul Lufthavn er intet mindre end Europas største lufthavn med en kapacitet på til 200 millioner passagerer årligt. Til sammenligning betjente Atatürk Lufthavn, som nu er permanent lukket for almindelige passagertrafik, kun knap 64 mio. passagerer. Istanbul New Airport har overtaget lufthavnskoden IST fra Atatürk Lufthavn, der nu kun benyttes af privat- og fragtfly. Den har i stedet fået koden ISL.

Det første spadestik til den nye lufthavn blev taget i 2015, og den blev officielt indviet den 29. oktober 2018 – Tyrkiets nationaldag. Lufthavnen åbnede dog derefter kun for flytrafik i små skridt. Til at starte med åbnede Turkish Airlines en række ruter til blandt andet Ankara, Antalya og Izmir. Først den 7. april 2019 var alle flyruter overflyttet til Istanbuls nye, moderne lufthavn. Modsat Atatürk, som efterhånden var ved at være omsluttet af den ekspanderende metropol og derfor ikke kunne udvides, ligger Istanbul Lufthavn i åbne, landlige omgivelser nord for byen.

Biludlejningsselskaber i lufthavnen

Allerede fra starten har en stribe af de store internationale biludlejere været på plads i den nye Istanbul Lufthavn sammen med en stribe mindre, lokale udlejere. De har alle deres kontor i ankomstområdet. Det brede udvalg af biludlejningsfirmaer betyder, at der er en sund konkurrence om kunderne og dermed gode chancer for at finde lave priser på billeje.

 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • Goldcar
 • Green Motion
 • Hertz
 • og mange flere ..

Facts om Istanbul Lufthavn

 • Officielt navn: Istanbul Airport
 • Tyrkisk navn: İstanbul Havalimanı
 • IATA-kode: IST
 • Placering: 35 km nord for Istanbul på den europæiske side af byen.

Transport

Indtil videre det kun busser fra det private selskab Havaist og det offentlige İETT, som forbinder lufthavnen med Istanbul by. På sigt er det planen, at nybyggede linjer skal forbinde lufthavnen med byens metro. Derudover er det døgnet rundt muligt at praje en taxi for at komme det sidste stykke ind til byen. De findes i forskellige farver, hvor de sorte er de dyreste og de gule/orange de billigste. Insister på at taxameteret bliver slået til, da der ikke er en fast pris for turen ind til byen.

Nyttige links

Den officielle hjemmeside for lufthavnen

Det lokale turistkontors hjemmeside

Find den billigste lejebil i Istanbul Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her