Juletræ. Lej bil i julen på Billeje.infoJulen kræver forberedelser og ligeså, hvis du skal finde billig billeje til juleferien. Foto: Aleksandar Cocek

Det seneste pristjek fra Dansk Flyprisindex viser, at der kan være en prisforskel på op til flere hundrede procent på flyrejser, hvis man ikke ser sig ordentlig for og sørger for at bestille sin julerejse i god tid. Hvis du vil benytte billeje i juleferien, gælder det ligeledes om at være ude i god tid. bemærk at priser på billeje i Danmark til julen er forskellig om du er bosat i Danmark eller udlandet.

Juletræ. Lej bil i julen på Billeje.info

Julen kræver forberedelser og ligeså, hvis du skal finde billig billeje til juleferien. Foto: Aleksandar Cocek

Netop i juletiden kan der således være rift om lejebilerne på mange populære rejsemål, da mange nu til dags vælger at vende ryggen til det kedeligt gråt vintervejr og julestres, for i stedet at fejre højtiden omkring jul med venner og familie under varmere himmelstrøg eller i lande med garanti for hvid jul.

Ifølge den seneste udgave af Dansk Flyprisindex er der store besparelser i uge 52 ved at planlægge rejsen i forhold til at vælge den billigste afrejselufthavn. Vil du rejse til Barcelona i juledagene er det for eksempel billigst at flyve fra Billund Lufthavn. Vil du have mest muligt ud af din juleferie, er det desuden oplagt at benytte billig billeje.

Vi har derfor lavet et hurtigt check på, hvad det koster at leje en billig bil hos de forskellige biludlejningsfirmaer i julen i søgemaskinen fra CarTrawler her på Billeje.info, som sammenligner priser på lejebile fra alle biludlejerne i databasen.

Det koster en lejebil i julen

Vi har søgt efter priser på lejebiler på følgende destinationer.

  • København i Danmark
  • Tenerife Lufthavn på Tenerife
  • Oslo i Norge
  • Stockholm i Sverige
  • Malaga i Spanien
  • Barcelona i Spanien
  • Wien i Østrig
  • Salzburg i Østrig

Vi har søgt efter den billigste bilklasse og i perioden 24. til 28. december. Priserne hos CarTrawler er alle inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Priserne er fundet den 28. November, og bruger du søgemaskinen på et andet tidspunkt kan de fundne priser være lavere eller højere, da CarTrawler altid finder aktuelle priser på billeje.

Lej bil i julen i 5 dage fra kun 648 kr.

Vores lille prisundersøgelse i CarTrawler-søgemaskinen viser ikke overraskende, at prisen for 5 dages billeje i juleugen afhænger meget af, hvor du skal bruge lejebilen. Det er klart billigst at benytte billeje i Spanien, hvor du kan leje bil i 5 dage for kun kr. 648, vel og mærke inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer i den travle juleuge. Den dyreste bil er måske ikke overraskende i Norge, men også Danmark er godt med, her skal du ved afhentning i Københavns lufthavn betale 1.861 kr. for en lejebil. Dog er priser for billeje i Københavns lufthavn billigere hvis du er bosat i udlandet, her kan du leje en bil for kr. 1.003 kr.

Københavns lufthavn her koster en Toyota Argo eller ligende hvis du er udlandsdansker kr. 1.003 kr. for 5 dages billeje.

Københavns lufthavn: Peugeot 107 eller lignende, pris for 5 dages billeje kr. 1.861
Tenerife Lufthavn (Nord): Peugeot 107 eller lignende, for 5 dages kr. 865
Oslo lufthavn Gardermoen: Peugeot 107 eller lignende, pris for 5 dages billeje kr. 2.088
Stockholm lufthavn Arlander: Peugeot 107 eller lignende, kr. 1.826 for billeje i 5 dage.
Malaga lufthavn: Peugeot 107 eller lignende, billeje i 5 dage kr. 648
Barcelona Lufthavn: Toyota Aygo eller lignende. Leje bil i 5 dage kr. 814
Wien Lufthavn: Toyota Aygo eller lignende, billeje i 5 dage kr. 1.328
Salzburg lufthavn: Toyota Aygo eller lignende. Biludlejning 5 dage kr. 1.342

Bestil billig billeje i julen online

Har du brug for en billig lejebil til juleferien? Så benyt selv søgemaskinen her på Billeje.info, som hurtigt giver dig et godt overblik over de bedste priser på billeje i juleugen, og gør det nemt at reservere din lejebil. Bestiller du billeje i god tid, har du bedst chance for at få lejebilen billigt og ikke mindst at få den type lejebil, som du ønsker.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *