Juletræ. Lej bil i julen på Billeje.infoJulen kræver forberedelser og ligeså, hvis du skal finde billig billeje til juleferien. Foto: Aleksandar Cocek

Har du brug for en lejebil i julen? Så bør du se dig godt for inden du vælger og sørge for at bestille din billeje i god tid. Mønstret er det samme hvert år: Jo tættere vi kommer på den søde juletid, desto mere rift er der om de billigste lejebiler. Bemærk at priser på billeje i Danmark til julen er forskellig alt efter om du er bosat i Danmark eller udlandet.

Det er altså ikke noget nyt fænomen, at der netop i juletiden er en ekstra stor efterspørgsel på lejebilerne på de mest populære rejsemål. Men særligt i disse tider, hvor mange af os ikke har lyst til at skulle stimle sammen i den offentlige transport, kan man nemt forestille sig, at der vil være endnu større efterspørgsel på den ekstra sikkerhed og komfort en lejebil kan give.

Sikkert hjem til jul med billeje

Det er dog ikke den eneste grund til, at billeje i julen er attraktiv. En lejebil giver dig en langt højere fleksibilitet til at planlægge juledagene, som det bedst passer dig. Du skal ikke bekymre dig om forsinkede tog og mistede forbindelser. I stedet for at være bundet af en køreplan kan du rejse i dit eget tempo fra dør til dør. Billeje er med andre ord det rette valg, hvis du vil have mest muligt ud af din juleferie.

Vi har derfor lavet et hurtigt check på, hvad det koster at leje en billig bil hos de forskellige biludlejningsfirmaer i julen. Det er nemt at gøre i søgemaskinen fra CarTrawler her på Billeje.info. Den sammenligner priser på lejebiler fra alle de kendte biludlejningsfirmaer såsom Avis, Hertz, sixt og Europcar, så du hurtigt kan finde det bedste tilbud.

Det koster en lejebil i julen i Danmark

Du kan bestille billeje i stort set alle større danske byer og lufthavne, men for overskuelighedens skyld tjekker vi i dette eksempel kun priserne for København og Billund. Det er et par af de steder, der traditionelt er rift om de billigste lejebiler i julen.

Vi har søgt efter den billigste bilklasse og i perioden 24. til 28. december. Priserne hos CarTrawler er alle inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Priserne er fundet den 28. oktober 2020, og bruger du søgemaskinen på et senere tidspunkt, kan de fundne priser være lavere eller højere, da CarTrawler altid indhenter aktuelle priser på billeje.

København – 5 dages billeje i julen fra kun 1.240 kr

Kan du nøjes med en lejebil fra Mini-klassen (Hyundai i10 eller lignende), viser vores pristjek, at du i København kan leje en bil 5 dage i julen fra blot 1.240 kr. Er du villig til at betale lidt ekstra for at få ekstra god plads til bagage og julegaver? Så kan du leje en stationcar (Seat Leon Estate eller lignende) fra 1.835 kr.

Rejser du hjem til Danmark for at holde jul, er det mest oplagte at booke din lejebil med afhentning i Københavns Lufthavn. Typisk er dette meget populært, men i år er efterspørgslen fra de flyrejsende formentlig noget mindre end normalt. I skrivende stund er priserne på billeje i perioden 24. til 28. december med afhentning i lufthavnen da også på samme niveau eller lidt lavere end resten af København.

Billund Lufthavn – 5 dages billeje i julen fra kun 1.155 kr

Vil du ikke fortsætte rejsen med bus, er det oplagt at bestille billeje i Billund Lufthavn til jul. Mens der er begrænsede muligheder for at rejse videre med offentlig transport, er det således nemt at finde en lejebil i Danmarks næststørste lufthavn. Godt en håndfuld af de mest kendte biludlejningsfirmaer har kontorer her. Det inkluderer blandt andre Avis, Budget, Europcar og Hertz.

I skrivende stund viser et pristjek i søgemaskinen her på Billeje.info, at du i Billund Lufthavn for 1.155 kr. kan leje en bil fra Mini-klassen (Hyundai i10 eller lignende) fra 24. til 28. december. Også her kan du naturligvis bestille større lejebiler som stationscars eller SUV’er, hvis du har brug for mere plads til passagerer og bagage.

Husk at du som udlandsdansker har mulighed for at få en ekstra rabat på din lejebil. Det er desuden en kendt sag, at mange biludlejningsfirmaer giver udlandsdanskere en række særlige fordele i forbindelse med billeje, som fx. opgraderinger til bedre/større biler.

Læs alt om tax free billeje her

Kan jeg bestille billeje i udlandet til julen?

I skrivende stund er det kun nogle få regioner og lande, som ikke har ‘Orange’ status i Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Alle ‘ikke-nødvendige rejser’ frarådes altså til resten af verden. Rejsevejledningerne er vejledende. Det er altid din egen beslutning og dit ansvar, hvor du vil rejse hen.

Beslutter du dig for at rejse sydpå mod mere solrige himmelstrøg i julen eller nordpå for at være sikker på sne, er det stadig muligt at booke billeje til ferien. Så kan du helt undgå at skulle benytte offentlig transport på dit rejsemål og derved lettere undgå den trængsel, som kan opstå her.

Husk at du har fri afbestilling indtil 48 timer før afhentning på de fleste lejebiler. Ligeledes tilbyder de fleste biludlejningsselskaber, at du gratis kan ændre den bestilte bil til en anden model osv. helt op til 24 timer inden afhentning.

Læs mere om gratis afbestilling

Bestil billig billeje i julen online

Selvom det er sjældent, at alle biludlejningsfirmaerne melder helt udsolgt i julen, er det alligevel en god ide at være ude i god tid med din bestilling. Der har således nogle år været eksempler på, at desperate kunder har måtte tage til takke med at leje en flyttebil for at komme hjem til jul. Især hvis du ønsker at leje en bestemt størrelse bil, er det derfor vigtigt at have en reservation.

I søgemaskinen her på Billeje.info kan du få et hurtigt overblik over de bedste priser på billeje i juleugen og nemt reservere din lejebil. Bestiller du billeje i god tid, har du bedst chance for at få lejebilen billigt og ikke mindst at få den størrelse, som du ønsker til julen.

Book din lejebil nu, og glæd dig til efter en hyggelig juleaften i familiens eller venners selskab blot at kunne sætte dig ud i bilen og være hurtigt hjemme. Så slipper du for at runde aftenen af med at skulle slæbe afsted med trætte børn og gaver på jagt efter den næste bus eller tog.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *