Citer Biludlejning

citer. lej bil på Billeje.infoCiter biludlejning har et stort netværk af udlejningskontorer i Frankrig, hvorfra du kan leje alle typer lejebiler. Så uanset om du ankommer til Frankrig med tog eller fly, er Citer altid i nærheden.

Citer billeje blev stiftet af Citroën i 1968, som udvidede firmaet ved at opkøbe det spanske biludlejningsfirma Atesa i 1989. PSA Peugeot Citroën solgte dog Citer til Enterprise Holding i 2011, som også ejer disse biludlejningsselskaber: Enterprise Rent-A-Car, National Car Rental, Alamo Rent a Car, PhillyCarShare.

Citer har sammen med Atesa rådighed over mere end 30.000 lejebiler. I Frankrig udlejer Citer fra mere end 40 udlejningsstationer og 63 lufthavner.

Det er nemt at bestille billeje fra Citer her på siden på de fleste af Frankrigs populære rejsemål. I Nice kan du for eksempel bestille billeje med afhentning direkte i lufthavnen. Her finder du billeje for ethvert budget med alt lige fra cabrioletter til minivans.

Information om billeje i Frankrig

I vores guide om billeje i Frankrig kan du få flere informationer, og naturligvis tips og råd om leje af bil. Vi har også skrevet en del artikler om bilferie i Frankrig hvor du kan få inspiration til din ferie.

Guide med information om billeje i Frankrig

Priser på lejebiler fra Citer

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Citer med andre biludlejningsselskaber i Nice eller på andre destinationer i Frankrig. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning. Vil du kun se priser på lejebiler fra Citer, så benyt vores filter.

Nice. Lej bil på Billeje.info

Du kan bestille billeje fra Citer overalt i Frankrig, her Nice. Foto: Artur Staszewski, Creative Commons.

Læs mere om Citer biludlejning på deres egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Citer Find Billeje her --> Sammenlign priser her